23 / 04 / 2024

TOKİ arsa kampanyasında son 7 gün!

TOKİ arsa kampanyasında son 7 gün!

TOKİ tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için başlatılan indirim kampanyasında son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik indirim kampanyası 12 Ekim'de başladı. TOKİ, indirim kampanyası için son başvuru tarihini 27 Ekim olarak belirledi. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, arsa alıcıları için uygulanan kampanyada indirim oranı yüzde 10 olarak açıklandı. 

TOKİ arsa kampanyasında son 7 gün!

TOKİ arsa kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin 12 Ekim 2021 – 27 Ekim 2021 tarihlerinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor. Borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 

TOKİ arsa kampanyasında son 7 gün!

Ödemelerini T.C. Ziraat Bankası'na gerçekleştiren vatandaşlar doğrudan bankaya başvuruda bulunacak ve borçlarını kapatacak. Ödemelerini T. Vakıflar Bankası'ndan gerçekleştiren arsa alıcıları da kapatmaya esas borç bakiyelerini İdare ile iletişime geçerek öğrenebilecek. 

TOKİ arsa kampanyasında son 7 gün!

TOKİ, 27 Ekim 2021 tarihinin ardından gerçekleştirilen borç kapatmalarında vatandaşlar söz konusu yüzde 10'luk indirim kampanyasından yararlanamayacak.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasından 15 bin 313 kişi yararlandı!


Geri Dön