19 / 04 / 2024

toki arsa kampanyası 2021

toki arsa kampanyası 2021

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa kampanyası bugün sona eriyor.

TOKİ arsa kampanyası yarın sona eriyor!

TOKİ'nin tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için uyguladığı yüzde 10 indirim kampanyası yarın sona eriyor...

TOKİ arsa kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

TOKİ'nin tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için hayata geçirdiği yüzde 10 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor...

TOKİ arsa kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için hayata geçirdiği yüzde 10 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor...

TOKİ arsa kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için başlattığı yüzde 10 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor...

TOKİ arsa kampanyasında son 7 gün!

TOKİ tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için başlatılan indirim kampanyasında son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

TOKİ arsa kampanyası 10 gün sonra sona eriyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik gerçekleştirilen indirim kampanyasına başvurular 10 gün sonra sona eriyor. 

TOKİ'den arsa alanlara yüzde 10 indirim müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik gerçekleştirilen indirim kampanyası başladı.

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

2023 TOKİ arsa kura çekilişinde hak kazananlar! TOKİ arsa başvurusu kabul edilenler belli oldu! İşte detaylar!

TOKİ arsa kurasına hak kazanan kişilerin isim listesi açıklandı. İşte merakla beklenen TOKİ arsa kurasında ismi çıkanlar!

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa kura çekimi takvimi 2023 açıklandı! TOKİ arsa kura çekimi bu ay hangi illeri kapsıyor?

TOKİ İlk Evim Arsa projesinin güncel takvimi belli oldu. Peki, TOKİ arsa kura çekimi bu ay hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

TOKİ arsa kura tarihleri il il peş peşe duyuruldu! TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu?

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesinin takvimi belli oldu. İl il yapılacak kura tarihleri ve isim listesi merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu? İşte detaylar...

2023 TOKİ arsa kura çekiliş tarihleri peşe peşe açıklandı! İşte il il TOKİ İlk Evim Arsa kuraları çekiliş takvimi...

TOKİ arsa kura çekilişi başladı. 2023 TOKİ arsa kura çekiliş tarihleri peşe peşe açıklandı! İşte il il TOKİ İlk Evim Arsa kuraları çekiliş takvimi...

TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte 1-6 Şubat 2023 il il arsa kura çekiliş tarihleri!

TOKİ ilk evim arsa kuralarının tarihleri büyük bir merakla araştırılmaktadır. Peki TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? İşte merak edilenler!

TOKİ arsa kurası ne zaman çekiliyor? TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları belli oldu mu?

TOKİ arsa kura çekim tarihine dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki “TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları açıklandı mı?” İşte detaylar!

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? 2023 TOKİ arsa kura takvimi...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İlk Evim arsa kuralarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ arsa projesine dahil olan vatandaşlar 2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? sorularına yanıt arıyor. İşte soruların yanıtı...

toki arsa kampanyası 2021 Haberi

toki arsa kampanyası 2021

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) borcunu erken ödeyerek tapusunu almak isteyen arsa alıcıları için başlattığı indirim kampanyası bugün bitiyor. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, merakla beklenen arsa kampanyası için başvurular 12 Ekim 2021'de başlamıştı.

TOKİ 2021 arsa kampanyası kapsamında indirim oranı yüzde 10 şeklinde olarak açıklandı. TOKİ tarafından başlatılan yüzde 10 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin bugün başvuru yapması gerekiyor. 

TOKİ tarafndan başlatılan kampanya kapsamında ödemelerini T.C. Ziraat Bankası'na yapan vatandaşlar; doğrudan bankaya başvuru yapabilecek ve borçlarını kapatabilecek.


 
Kampanya kapsamında ödemelerini T. Vakıflar Bankası'ndan yapan arsa alıcıları ise kapatmaya esas borç bakiyelerini İdare aracılığıyla öğrenebiliyor.

Bugünden itibaren gerçekleştirilecek olan borç kapatmalarında yüzde 10'luk indirimden faydalanması mümkün değil.