19 / 04 / 2024

TOKİ arsa kampanyası 10 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ arsa kampanyası 10 gün sonra sona eriyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik gerçekleştirilen indirim kampanyasına başvurular 10 gün sonra sona eriyor. 



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik yapılan indirim kampanyası 12 Ekim'de başladı. İndirim kampanyası 27 Ekim'de sona erecek. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, gerçekleştirilecek olan kampanyada indirim oranı yüzde 10 şeklinde belirlendi.  TOKİ  indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler vatandaşlar 12 Ekim 2021 – 27 Ekim 2021 tarihleri arasında kampanya için başvuru yapabilecek. Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar için yüzde 10 oranında indirim sağlanacak

TOKİ yüzde 10 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler 12 Ekim – 27 Ekim 2021 tarihleri arasındaki sürede borcunu kapatacak.

TOKİ arsa kampanyası 10 gün sonra sona eriyor! 

Ödemelerini T.C. Ziraat Bankasına yapan alıcılar doğrudan bankaya başvuru yapabilecek ve borçlarını kapatacak. Ödemelerini T. Vakıflar Bankasına yapan arsa alıcıları da kapatmaya esas borç bakiyelerini İdarenin ile irtibata geçerek öğrenecekler. 27 Ekim 2021 tarihinde sonra yapılan olan borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından faydalanamayacak.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!


Geri Dön