23 / 04 / 2024

TOKİ arsa kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

TOKİ arsa kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için hayata geçirdiği yüzde 10 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için hayata geçirdiği indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor. Başvuruların 12 Ekim'de başladığı  TOKİ  arsa kampanyası için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak açıklanmıştı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; merakla beklenen kampanyada indirim oranı yüzde 10 olarak açıklandı. 

TOKİ arsa kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilen bu arsa kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin 27 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları TOK tarafından sağlanan yüzde 10 indirimden faydalanabiliyor.

TOKİ arsa kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Ödemelerini T.C. Ziraat Bankası'na gerçekleştiren vatandaşlar; doğrudan bankaya başvuruda bulunacak ve borçlarını bu şekilde kapatacak.
 
Ödemelerini T. Vakıflar Bankası'ndan gerçekleştiren arsa alıcıları ise kapatmaya esas borç bakiyelerini İdare aracılığıyla öğrenebilir. 

27 Ekim 2021 tarihinin ardından yapılacak olan borç kapatmalarında yüzde 10'luk indirimden yararlanmılması mümkün değil.

 

TOKİ'den ayda 898 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön