29 / 03 / 2024

TOKİ arsa kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

TOKİ arsa kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için başlattığı yüzde 10 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için başlattığı indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor. Başvuruların 12 Ekim tarihinde başladığı  TOKİ  indirim kampanyası için son başvuru tarihi 27 Ekim şeklinde belirlendi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre merakla beklenen kampanyada indirim oranı yüzde 10 şeklinde duyuruldu.

TOKİ arsa kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından başlatılan arsa kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 27 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekli. Borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları TOKİ'nin sunduğu yüzde 10 indirimden yararlanabiliyor.

TOKİ arsa kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

Ödemelerini T.C. Ziraat Bankası'na yapan vatandaşlar doğrudan bankaya başvuru yapacak ve borçlarını kapatacak. Ödemelerini T. Vakıflar Bankası'ndan yapan arsa alıcıları da kapatmaya esas borç bakiyelerini İdare ile iletişime geçerek öğrenebiliyor.

27 Ekim 2021 tarihinden sonra gerçekleştirilecek olan borç kapatmalarında yüzde 10'luk indirimden faydalanılamayacak.

TOKİ'den 141 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ arsa kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön