25 / 04 / 2024

TOKİ'den 141 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'den 141 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Ülke genelinde alt gelir vatandaşları ev sahibi yapmak için çeşitli projeleri hayata geçiren TOKİ, çok sayıda konutu satışa çıkardı. Satışa çıkarılan konutların fiyatı 141 bin TL'den başlıyor. 



Konut kredisi çekmeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara  TOKİ  240 aya varan vadelerle taksitle ev sahibi olma olanağı sundu. Takvim'de yer alan habere göre; başlatılan kampanya kapsamında değişik illerde yer alan çok sayıda konut kiradan bile daha ucuz taksitlerle satışa çıkarıldı. TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlerin incelediği ilanlarda TOKİ'den nasıl ev sahibi olunur, TOKİ müracaat şartlarını açıkladı. 

TOKİ'DEN NASIL EV SAHİBİ OLUNUR, BAŞVURU NASIL YAPILIR?

TOKİ'den ev sahibi olmak ve konut satın almak isteyen vatandaşların https://www.toki.gov.tr/ internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlara ulaşarak, ilanın başvuru koşullarını inceledikten sonra belirlenen peşinatı Halkbank ya da Ziraat Bankası'na yatırması gerekecek. TOKİ'nin belirlediği tarihlerde başvuru formu ve peşinat olarak yatırılan tutarın dekontu ile başvurması yeterlidir. 

TOKİ den 141 bin TL ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'DEN NASIL EV SAHİBİ OLUNUR, UCUZ KONUT NASIL ALINIR?

Satılık olan konut projeleri için ilanlar TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup her ilan amacıyla müracaat tarihi, müracaat koşulları ve müracaat yapılacak olan banka şubesi detayı bu ilanlar içerisinde yer alıyor.

TOKİ ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!


Geri Dön