25 / 04 / 2024

TOKİ arsa kampanyası bugün sona eriyor!

TOKİ arsa kampanyası bugün sona eriyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa kampanyası bugün sona eriyor.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) borcunu erken ödeyerek tapusunu almak isteyen arsa alıcıları için başlattığı indirim kampanyası bugün bitiyor. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, merakla beklenen arsa kampanyası için başvurular 12 Ekim 2021'de başlamıştı.

TOKİ arsa kampanyası bugün sona eriyor!

TOKİ 2021 arsa kampanyası kapsamında indirim oranı yüzde 10 şeklinde olarak açıklandı. TOKİ tarafından başlatılan yüzde 10 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin bugün başvuru yapması gerekiyor. 

TOKİ tarafndan başlatılan kampanya kapsamında ödemelerini T.C. Ziraat Bankası'na yapan vatandaşlar; doğrudan bankaya başvuru yapabilecek ve borçlarını kapatabilecek.

TOKİ arsa kampanyası bugün sona eriyor!
 
Kampanya kapsamında ödemelerini T. Vakıflar Bankası'ndan yapan arsa alıcıları ise kapatmaya esas borç bakiyelerini İdare aracılığıyla öğrenebiliyor.

Bugünden itibaren gerçekleştirilecek olan borç kapatmalarında yüzde 10'luk indirimden faydalanması mümkün değil.

 

 

TOKİ'den ayda 898 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!


Geri Dön