29 / 03 / 2024

TOKİ arsa kampanyası yarın sona eriyor!

TOKİ arsa kampanyası yarın sona eriyor!

TOKİ'nin tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için uyguladığı yüzde 10 indirim kampanyası yarın sona eriyor...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için hayata geçirdiği indirim kampanyası başvuruları yarın sona eriyor. Başvuruların 12 Ekim tarihinde başladığı  TOKİ arsa kampanyasında son başvuru tarihinin 27 Ekim olduğu açıklanmıştı. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; arsa alıcılarının merakla beklediği kampanya dahilinde yüzde 10 indirim bulunuyor.  TOKİ  tarafından hayata geçirilen bu arsa kampanyasından faydalanmayı talep eden kişiler 27 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirecek. Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları TOKİ tarafından sunulan yüzde 10 indirim fırsatından yararlanabiliyor.

TOKİ arsa kampanyası yarın sona eriyor!

Ödemelerini T.C. Ziraat Bankası aracılığıyla yapan kişiler; doğrudan bankaya başvurusu gerçekleştirecek ve borçlarını bu şekilde ödeyecek. Ödemelerini T. Vakıflar Bankası'ndan yapan arsa alıcıları ise kapatmaya esas borç bakiyelerini İdare'den öğrenebilecek. 27 Ekim 2021'den sonra yapılan borç kapatmalarında yüzde 10'luk indirimden yararlanamayacak.


 

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

TOKİ'den şehit yakını ve gazilere konut müjdesi!


Geri Dön