16 / 04 / 2024

Toki Ataşehir projeleri hangileri

Toki Ataşehir projeleri hangileri

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 718 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 718 konut ve 70 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul Ataşehir Esatpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

TOKİ İstanbul Ataşehir'de konut satıyor! 298 bin 494 TL'ye!

TOKİ İstanbul Ataşehir'de 25 konut satıyor. Standart konut kapsamında hayata geçirilen projede fiyatlar 298 bin 494 TL ile 550 bin 213 TL arasında değişiklik gösteriyor.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Toki Ataşehir projeleri hangileri Haberi

Toki Ataşehir projeleri hangileri

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!



TOKİ (T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki ilçeleri Ataşehir’de 8, Ümraniye’de 7, Üsküdar’da 3, Çekmeköy’de 4 ve Tuzla’da 9 proje hayata geçiriyor. 



Peki, TOKİ'nin Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri neler? Hangi firmalar hayata geçiriyor? TOKİ'nin Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projelerinin tamamlanma seviyesi nedir?


İşte 4 Şubat 2014 tarihi itibariyle TOKİ’nin Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projelerinde son durum belgesi!..



TOKİ Ataşehir projeleri!


Proje adı  Proje Tipi  Proje Durumu  Yüklenici Firma   Konut sayısı  Seviye


1. İstanbul Ataşehir (Batı) 1. Bölge (KentPlus) Emlak Konut G.Y.O. A.Ş. Projesi Tamamlandı Emay İnş.-İpek İnş. Ortak Girişimi 2.078 %100


2.