19 / 04 / 2024

toki beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi

toki beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi

Kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam eden TOKİ, Trabzon Beşikdüzü'nde 141 konutluk kentsel dönüşüm projesi yapacak.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

İzmir Beştepeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, Beştepeler'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için imar planlarını askıya çıkardı. 

İzmir Beştepeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Beştepeler için hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmaları için kolları sıvadı.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

toki beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Trabzon Beşikdüzü'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede konutlar ve dükkanlar yer alacak.


TOK Beşikdüzü kentsel dönüşüm 1. etap 2. bölge projesinde 141 konut ve 51 dükkan yer alacak. projenin ihalesi 28 Eylül'de yapılacak. 


İhale ilanı:

Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 1. Etap 2. Bölge 141 Adet Konut ve 51 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Eylül 2017 tarihinde saat 14:00'te...