27 / 04 / 2024

toki bizmişen başvuru tarihleri

toki bizmişen başvuru tarihleri

TOKİ Elazığ Bizmişen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

81 proje için başvuruları alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, en ucuzu 83 bin TL 'den vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

Bizmişen TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Elazığ Bizmişen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Elazığ Bizmişen başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Elazığ Bizmişen TOKİ 2+1 başvuru tarihleri!

TOKİ Elazığ Bizmişen projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Elazığ Bizmişen başvuruları bugün başladı!

96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Elazığ Bizmişen başvuruları bugün itibariyle başladı

Kırşehir Kaman Toki 106 konut başvuru!

106 konutluk Kırşehir Kaman Toki projesinde 85 adet 3+1 daire ve 21 adet 4+1 daire bulunuyor. İşte, Kırşehir Kaman Toki 106 konut başvuru tarihleri...

Bolu Mengen TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Bolu Mengen TOKİ Evleri son başvuru tarihi bugün. Aylık 364,96 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Emekli varandaşlara özel olarak satışa sunulan projede 298 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projenin kura çekimi 2 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Çorum Alaca TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi!

Çorum Alaca TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Kura tarihi 11 Ocak 2016 olarak belirlenen projede yer alan 30 adet konut emekliye özel satışa çıkıyor.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları son başvuru günü!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları son başvuru günü 30 Aralık 2015. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sivas Akıncılar TOKİ Emekli Evleri başvuru!

Sivas Akıncılar TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Daire fiyatları henüz açıklanmayan projede toplam 33 adet daire emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

Muğla Yatağan TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Muğla Yatağan TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Fiyatların belli olmadığı projede başvurular için 500 TL başvuru ücreti isteniyor.

toki bizmişen başvuru tarihleri Haberi

toki bizmişen başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Bizmişen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Bizmişen alt gelir grubu projesi için başvurular 28 Haziran 2019 tarihi itibariyle sona erecek.

En düşük konut bedelinin 128 bin 832 TL, en yüksek konut bedelinin ise 153 bin 17 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

2 oda 1 salon 6 adet konutun yer aldığı proje için ödenecen peşinat tutarları 32 bin 208 TL ile 38 bin 254 TL arasında değişiyor.

180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Bizmişen alt gelir grubu projesi için en düşük aylık taksit bedeli 536,80 TL, en yüksek aylık taksit bedeli ise 637,57 TL olarak...