29 / 03 / 2024

TOKİ Camikebir satışları

TOKİ Camikebir satışları

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Ömer Bulut: Bizim konut satışlarımızda bir düşme yok!

TOKİ Başkanı Bulut, "TOKİ uygulamalarındaki bizim konut satışlarımızda herhangi bir düşme söz konusu değil. Hatta, bizim satışa sunduğumuz konutlar, genellikle kurayla satılan konutlardır" dedi...

Aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum bu kapsamda bu ay 1.697 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Peki aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

Konut satışlarında rekor bekleniyor!

Konut piyasasında Emlak Konut projeleri, TOKİ ve firmalar çeşitli kampanyalarla furya başlattı. Ekonomi yönetimi de bu kampanyalara destek verdi. Sektör temsilcileri gelecekten umutlu. Özellikle yabancıya yapılan konut satışlarının rekor kırması bekleniyor.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için düğmeye bastı. İhale hazırlığına başlayan TOKİ proje kapsamında 854 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

TOKİ açık artırma ile konut satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları dairelerde 658 bin TL'den, işyeri fiyatları ise 321 bin liradan başlıyor. Peki TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

3 soruda TOKİ satışları nasıl yapılır?

TOKİ'nin hayata geçirdiği konutları satın alabilmek için, öncelikle dairenin hangi satış türü ile satışa sunulduğunun bilinmesi gerekiyor. Peki, TOKİ satışları nasıl yapılır?

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları!

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları 27 Haziran - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Projede toplamda 17 adet konut satışta.

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları 2016!

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları başladı. 30 Haziran'a kadar başvuruların kabul edileceği projede fiyatlar 123 bin 570 liradan başlangıç gösteriyor.

Denizli Karahayıt TOKİ satışları!

Denizli Karahayıt TOKİ satışları kapsamında fiyatlar 85 bin 436 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede aylık taksitler 534 liradan başlıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri satışları!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri satışları kapsamında fiyatlar 85 bin 436 TL'den başlıyor. Toplam 154 konutun satışta olduğu projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dublekse kadar değişiyor.

TOKİ Camikebir satışları Haberi

TOKİ Camikebir satışları

Camikebir Mahallesinde TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 138 konut satışa çıkıyor. Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile Camikebir Mahallesinde yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesindeki 138 konut için satış ilanı gerçekleştirildi. Kira öder gibi ev sahibi olma anlayışı ile hazırlanan ödeme planına göre ev sahibi olmak isteyenler TOKİ'ye başvuruda bulunacak. İlanda yer alan bilgilere göre 2+1 için 291.527 TL ile 329.774 TL, 3+1  için 363.983 TL ile 400.695 TL, 4+1 için 419.288 TL ile 478.193 TL arasında fiyat belirlendi. Satışa çıkan daireler için peşinat tutarları %10, %15 ve %25 olarak belirlenirken ödeme planında da 96,108 ve 120 vade seçenekleri bulunuyor. Aylık taksit tutarları bin 882 TL ile 4 bin 483 TL arasında olan dairelerden almak isteyenler 3-14 Temmuz tarihleri...