24 / 04 / 2024

toki çaycuma kurası

toki çaycuma kurası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çaycuma Belediyesi'nin birlikte inşa edeceği 384 konutluk proje için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Çaycuma 2017 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 adet konut için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ arsa kurası ne zaman çekiliyor? TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları belli oldu mu?

TOKİ arsa kura çekim tarihine dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki “TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları açıklandı mı?” İşte detaylar!

TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası ne zaman çekilecek? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa çekilişinin ne zaman yapılacağı yeniden gündeme geldi. TOKİ arsa başvurusu yapan vatandaşlar, TOKİ arsa kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ'den 240-180 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

Ev almak isteyenlere büyük fırsatlar sağlayan TOKİ yatırımları hızla sürüyor. TOKI’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edebiliyor.

TOKİ'den kurasız çekilişsiz ev sahibi olma fırsatı!

Yaptığı projelerle her yıl yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan TOKİ Ağustos ayı fırsatlarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ tarafından hangi illerde konut satışı yapılacak? İşte konut ve iş yeri satışı yapılacak iller...

TOKİ Çaycuma 197 konut ihalesi 27 Mayıs'ta!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ'nin kurasız konut satışı hangi illerde var?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız olarak konut satışı gerçekleştirecek. Peki 5 bin lira peşinat imkanı ve 344,45 lira taksitle ev sahibi olunabilen projeler hangi illerde? 

TOKİ'den kurasız ev almanın şartları neler?

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenler vatandaşlar şartları ve satışa sunulan evlerin hangi illerde olduğunu araştırmaya başladı. İşte tüm merak edilenler...

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı toplam 26 konut Ataşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 

Nusaybin'de ilk TOKİ Konutları kurası çekildi!

Nusaybin'de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kurası çekildi. Kura çekilişi  Mitanni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

TOKİ Safranbolu kurası 5 Nisan'da çekilecek!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Karabük Belen Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren bin 144 konutun kura çekimine katılmak isteyenlerin başvuru yapmaları gerektiğini söyledi. 

Mudurnu 4. Etap TOKİ projesinin kurası 18 Ocak'ta çekilecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Mudurnu Belediyesi'nin işbirliği ile yürüttüğü 4. Etap TOKİ projesinin kuralarının 18 Ocak'ta çekileceği duyuruldu. 

TOKİ Cizre kurası çekildi!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde hendek operasyonları döneminde teröristlerin yıktığı evler devlet imkanı ile yeniden inşa ediliyor. TOKİ tarafından terör mağdurları için yapılan evlerin kura çekimi yapıldı.

toki çaycuma kurası Haberi

toki çaycuma kurası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çaycuma Belediyesi'nin işbirliği ile hayata geçirilecek olan TOKİ Çaycuma projesinde 384 adet konut yer alacak. 


TOKİ Çaycuma projesinde  C-1 tipinden 224, alt gelir grupları için olan B-1 tipinden 160 adet konut yapacak. 3+1 olarak projelendirilen C-1 tipleri brüt 110,93 metrekare, 2+1 olarak tasarlanan B-1 tipleriyse brüt 75,41 metrekare olacak. 


TOKİ Çaycuma 2017 kura çekimi!

TOKİ Çaycuma 2017 kura çekimi 13 Şubat 2017 tarihinde saat 11.30'da Çaycuma Kültür Merkezinde...