24 / 04 / 2024

toki çaydeğirmeni kurası

toki çaydeğirmeni kurası

Zonguldak Devrek projesi dahilinde emekli vatandaşlara özel üretilecek olan 324 konut kuralı satışa çıkıyor. TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura çekilişi 2015!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap'ta hak sahibi belirleme kurası 5 Kasım'da gerçekleşecek. İşte, TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura çekilişi 2015!

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

Bunları yapanlar TOKİ Sosyal Konut kurasına katılamayacak! Öğrenmeden başvurmayın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ ile ilgili olarak kafalardaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı. Peki hangi kişiler, TOKİ’den yararlanamayacak? Hangi kişiler, kuradan muaf sayılacak? İşte detaylar…

TOKİ o illerde kurasız ucuza ev satıyor!

TOKİ tarafından yeni fırsatlar duyuruluyor. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan evleri almak isteyenler TOKİ'ye başvuru yapabiliyor.

TOKİ hangi illerde kurasız ev satıyor?

TOKİ 22 ilde uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki TOKİ hangi illerde kurasız ev sahibi yapıyor? Başvuru şartları nelerdir? TOKİ kurasız ev sahibi olmak için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen her şey...

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kayabaşı 2019 kurası çekiliyor!

TOKİ Kayabaşı 2019 projesinde 4 bin 467 adet konut için kura çekilişi yapılıyor. Projeye 157 bin 391 adet başvuru geldi...

TOKİ İstanbul 2019 kurası nerede, saat kaçta çekilecek?

TOKİ 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında İstanbul’da beş projede dar ve orta gelirli vatandaşlar için talep toplanan 6 bin 300 konut için ilk kura yarın çekilecek.

TOKİ Kayabaşı 2019 kurası nerede, saat kaçta çekilecek?

TOKİ Kayabaşı 2019 projesinde talep toplanan 4 bin 467 konuta toplam 157 bin 391 adet başvuru geldi. Projenin kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki TOKİ Kayabaşı 2019 kurası nerede, saat kaçta çekilecek? İşte yanıtı...

TOKİ İstanbul 2019 kurası 26 Haziran'da başlıyor!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına tam 636 bin 949 başvuru gelmişti. Kura çekilişlerinin devam ettiği kampanyada 15 bin 125 konut sahibini buldu. Sıra en çok başvurunun geldiği İstanbul'da...

Devrek TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvuru dönemi 30 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Zonguldak Devrek başvuruları 30 Ocak'ta başlıyor!

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesinde yer alan 89 adet konut 30 Ocak itibariyle satışa çıkıyor.

Zonguldak Devrek TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni TOKİ projesinde yer alan 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

toki çaydeğirmeni kurası Haberi

toki çaydeğirmeni kurası

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek emekli projesi kapsamında 324 konut hayata geçirilecek. TOKİ Çaydeğirmeni emekli projesinde yer alan daireler 2+1 olarak tasarlandı. 


TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Konutları için  13 Haziran – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Zonguldak İlinde bulunan yetkili Şubeleri tarafından başvurular toplanacak. 


Kuralı olarak satışa sunulacak olan TOKİ Çaydeğirmeni Emekli projesinde Hak Sahibi Belirleme kurası 1 Ağustos 2016'da çekilecek. 


Satış duyurusu için