24 / 04 / 2024

TOKİ çorum kentsel dönüşüm projesi

TOKİ çorum kentsel dönüşüm projesi

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Çorum Dodurga TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Çorum Dodurga'da yer alan konutlar için başvuru dönemi başlıyor. Projede yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Çorum Dodurga başvuru tarihleri 2017!

63 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Çorum Dodurga'da başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Çorum Dodurga başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Çorum Dodurga 2017 başvuruları!

63 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Çorum Dodurga projesindeki daireler için başvuru dönemi henüz başlamadı. Peki, TOKİ Çorum Dodurga 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Çorum Devane Mahallesi kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Çorum Devane Mahallesi kura sonuçları açıklandı. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar için kura çekimi dün yapıldı.

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi!

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çorum Devane kura sonucu!

Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında Kuralı Satışa sunulan 140 adet konut için heyecan başladı. TOKİ Çorum Devane kura sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Çorum Devane kurası bugün!

TOKİ'nin 140 konutluk Çorum Merkez Devane Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. TOKİ Çorum Devane kurası bugün...

TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017!

Toplamda 2 adet dairenin açık satış yöntemi ile satışa sunulduğu projede başvurular bugün alınmaya başladı. TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017 detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Çorum 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca inşa edilen ve stoklarda 1 adet bulunan TOKİ Çorum 2. Bölge projesinde başvurular başladı. 

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Çorum Devane kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Çorum Devane kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru günü!

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge projesindeki 1 adet daire açık satışa sunulacak. TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru günü...

TOKİ Çorum Devane yeni kura tarihi 2017!

TOKİ Çorum Devane yeni kura tarihi 2017 belli oldu. Projede yer alan 140 adet konutun kura çekilişi 27 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi kura günü!

140 adet konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi kura günü..

TOKİ çorum kentsel dönüşüm projesi Haberi

TOKİ çorum kentsel dönüşüm projesi

Çorum’da 2006’da Çöplü Mahallesi’nde Devane bölgesinde 152 dönüm alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde sürdürülecek.

Çorum Hakimiyet’ten Fatih Battar’ın haberine göre; Çöplü Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında yeni yollar ve evlerin yapıldığı bölge son 5 yılda yapılan çalışmalarla değişti. Kent merkezine yakın bir yerde yer almasına rağmen yıllardır kentleşme açısından çirkin bir görüntü oluşturan Devane, Çorum Belediyesi tarafından modern bir yaşam alanına dönüştürülüyor. Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belelediyesi olarak 3-4 yıldır inşaat çalışması yapılayan bölge için harekete geçeceklerini ve BELTAŞ’ın Faik Tonguç Kütüphanesi’nin karşısında yer alan arsasına 10 katlı, altında dükkanların olduğu, yeşil alanı ve otoparkı olan örnek bir konut projesi geliştireceklerini açıkladı. Çorum’da değişim ve dönüşüm projelerine hız veren Çorum Belediyesi, Devane’den sonra ikinci Kentsel Dönüşüm...