25 / 04 / 2024

toki danışmanlık işi ihaleleri

toki danışmanlık işi ihaleleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini bugün ihaleye çıkaracak.

TOKİ 30. paket danışmanlık işi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30. paket danışmanlık işi ihalesini bugün saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 25 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 29. Paket Danışmanlık işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 29. Paket Danışmanlık işi ihalesi 19 Kasım'da!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 28. Paket Danışmanlık işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 28. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (ön yeterlik) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 22 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 22 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mamak tarafından kuruldu.

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mazıar B. Moghaddam Khameneh tarafından kuruldu.

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Cangel Aybar ve Utku Aybar ortaklığında kuruldu.

Kasım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Neccar tarafından kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

So Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

So Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi  bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Khudıakova ve Sergıy Kolısnychenko ortaklığında kuruldu.

Charm Realestate Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charm Realestate Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmalak Jamous ve Aysun Yemişci ortaklığında kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Tarabıchı Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabıchı Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hibe Tarabıchı tarafından kuruldu. 

Black Horse Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Horse Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Wısam Sahalı tarafından kuruldu.

Hyt İstanbul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hyt İstanbul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Houssam Eddıne Hawchar tarafından kuruldu.

toki danışmanlık işi ihaleleri Haberi

toki danışmanlık işi ihaleleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Saat 11:30'da yapılacak olan ihale danışmanlık hizmeti yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası hizmetleri için alınacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şöyle:
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 29. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den o illere 1.700 yeni konut...