26 / 04 / 2024

toki emekli kontenjanı ne kadar

toki emekli kontenjanı ne kadar

TOKİ Başkanı Turan, 'Dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık.Özellikle emeklilerimizin konut ihtiyacını karşılamak için yüzde 25'lik kontenjan ayırıyoruz' dedi.

TOKİ ile her emekli ev sahibi olacak!

TOKİ, emeklileri ev sahibi yapmak için seferber oldu.Emeklinin ucuz ev talebi için düğmeye basan TOKİ; 250 liradan başlayan taksit, 15 bin liradan başlayan peşinat ve 240 aya varan vadelerle konut alma imkanı sunuyor.

TOKİ'den evi olmayan emeklilere müjde!

TOKİ'den evi olmayan emeklilere büyük müjde geldi. Emekli kimlik kartını TOKİ’ye götüren vatandaşlar, uygun fiyatlı daireler için başvuru şansını da yakalayacak.

TOKİ her projesinde emekliye yüzde 20 pay ayıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklileri ev sahibi yapmak için seferberlik başlattı. Bundan böyle her TOKİ projesinin yüzde 20'si emeklilere ayrılacak.

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları!

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları saat: 10.00’dan açıklanıyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu 13 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi yarın saat: 10.00’da yapılacak. Toplamda 75 adet dairen emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün belirlendi. Kura çekilişinin saat: 10.00 'da yapıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi 05 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Aksaray Merkez TOKİ Emekli Konutları kura!

Aksaray Merkez TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 300 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü gerçekleşecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire satışa sunuluyor.

toki emekli kontenjanı ne kadar Haberi

toki emekli kontenjanı ne kadar

Emeklilere yönelik çalışmalarını hızlandıran Toplu Konut İdaresi (TOKİ) projelerini hayata geçirmeye başladı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Başbakanımızın müjdelediği 200 bin yeni konutla başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık" dedi. Emekli ve dar gelirli vatandaşları, uygun ödeme koşulları ve 240 ay vade imkânıyla ev sahibi yapma hedefiyle yürüttükleri projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirten Turan, "Özellikle emeklilerimizin konut ihtiyacını dikkate alarak yaptığımız planlamalar doğrultusunda, Anadolu’nun farklı illerinde başlattığımız konut satışlarında emeklilerimize kontenjan ayırıyoruz. Pek çok şehrimizde emeklilerimize özel yüzde 25’ye yakın kontenjanla ve uzun vadeli ödeme koşularıyla konut satışını gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.


Turizm çalışanına da müjde


Farklı sektörlerde çalışan alt gelir grubu vatandaşlara yönelik de çalışmalar yapıldığına dikkat çeken TOKİ Başkanı Turan,...