25 / 04 / 2024

Toki emekli kontenjanı

Toki emekli kontenjanı

Emekliler için destekler yeniden gündeme geldi. Talepler hayata geçerse, emekliye kira ve ev desteği verilecek. İşte tüm şartlar ve merak edilenler...

TOKİ'den emekliye ev desteği!

TÜED, TOKİ konutlarında kontenjanın yüzde 50'ye çıkmasını ve kira yardımını gündeme taşıdı. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler ise TOKİ'nin emekli kontenjanını artırmasını dört gözle bekliyor.

Emekliler TOKİ Konutları'na kimlik kartı ile başvurabilecek!

TOKİ, emeklilerimiz başta olmak üzere konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşlarımızı ödemeleri düşük taksitlerle ve 240 aya varan vade seçenekleriyle konut sahibi yapabilmek amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

TOKİ emeklilere yüzde 25 kontenjan ayıracak!

TOKİ Başkanı Turan, 'Dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık.Özellikle emeklilerimizin konut ihtiyacını karşılamak için yüzde 25'lik kontenjan ayırıyoruz' dedi.

TOKİ'nin emekli evlerine yoğun ilgi!

TOKİ'nin emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırdığı 4 ildeki konutlara ilgi büyük oldu. Emekliler; hızla diğer illerde de ucuz konut imkanı sağlanmasını bekliyor.

TOKİ ile her emekli ev sahibi olacak!

TOKİ, emeklileri ev sahibi yapmak için seferber oldu.Emeklinin ucuz ev talebi için düğmeye basan TOKİ; 250 liradan başlayan taksit, 15 bin liradan başlayan peşinat ve 240 aya varan vadelerle konut alma imkanı sunuyor.

TOKİ'den evi olmayan emeklilere müjde!

TOKİ'den evi olmayan emeklilere büyük müjde geldi. Emekli kimlik kartını TOKİ’ye götüren vatandaşlar, uygun fiyatlı daireler için başvuru şansını da yakalayacak.

TOKİ her projesinde emekliye yüzde 20 pay ayıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklileri ev sahibi yapmak için seferberlik başlattı. Bundan böyle her TOKİ projesinin yüzde 20'si emeklilere ayrılacak.

TOKİ konut projelerinde emeklilere kontenjan ayıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) projelerinde, piyasa koşullarında ev alamayan emeklilerin düşük taksit ve uzun vadeyle konut sahibi olabilmesi için kontenjan ayrılacak.

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları!

2016 Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekiliş sonuçları saat: 10.00’dan açıklanıyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu 13 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi yarın saat: 10.00’da yapılacak. Toplamda 75 adet dairen emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün belirlendi. Kura çekilişinin saat: 10.00 'da yapıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi 05 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Aksaray Merkez TOKİ Emekli Konutları kura!

Aksaray Merkez TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 300 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü gerçekleşecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire satışa sunuluyor.

Toki emekli kontenjanı Haberi

Toki emekli kontenjanı

Ev sahibi olamak isteyen dar gelirli emeklilere müjdeli haber geldi. Kirada oturan emekliler için iki desteğin verilmesi gündeme geliyor. Buna göre TOKİ konutlarında emekli kontenjanı yüzde 50'ye çıkarılacak ve ihtiyacı olanlara her ay kira yardımı verilecek. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; emekliye kira ve yakacak yardımı ile ilgili bir talep iletildi. Bu kapsamda TÜED Başkanlar Kurulu, şu şekilde: Emeklinin gelirinin yaklaşık 600 lirası kira ve ısınmaya gitmekte. Hükümetten talebimiz, kışın zorlu koşullarında emeklilere 'kira ve yakacak yardımı' yapılması. Enflasyon nedeniyle oluşan kaybın telafisi için seyyanen zam yapılmalı, emekli refahtan pay almalı şeklinde açıklama yapıldı..

YÜZDE 25 KONTENJAN AYRILIYOR

Vatandaşlara düşük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sağlayan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) halen konut projelerinden emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırırken; TÜED bu oranın yüzde 50'ye çıkarılması...