24 / 04 / 2024

TOKİ engelli başvuru şartları

TOKİ engelli başvuru şartları

TOKİ engellilere özel satışa çıkardığı ucuz konutlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. TOKİ vatandaşlara aylık kolay ödenebilen taksitler ile ev alma şansını sunuyor...

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuru tarihleri!

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Minimum 8 bin 544 TL peşinat alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları başvuru!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. 3+1 dairelerin yer aldığı projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ son başvuru tarihi!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ son başvuru tarihi 17 Aralık 2015 olarak belirlendi. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL istenen projede 11 bin 983 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Denizli Karahayıt TOKİ kura başvuru tarihleri!

TOKİ Denizli Karahayıt'ya aylık taksitler 534 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ kura başvuru tarihleri...

Çorum Merkez TOKİ Evleri başvuru!

Çorum Merkez TOKİ Evleri başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası’nın şubeleri yürütecek. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 120 aya kadar vade yapılabiliyor.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede kura satışları 12 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuru!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuru süresi 30 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede 2 oda 1 salon konutlar kura yöntemiyle satışa çıkarılacak.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 tane daire satışa çıkıyor. Projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli başvuru bedeli ne kadar?

Konya Meram TOKİ son başvuru tarihi!

Konya Meram TOKİ son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 499 adet konut satışa çıkarılıyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ emekli başvuru dönemi!

Şanlıurfa Akabe TOKİ emekli başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Ödemeleri 240 ay vade şeklinde yapılabilen projede 500 TL başvuru bedeli talep ediliyor.

Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru dönemi!

Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlıyor. Başvuru ücreti olarak 500 TL alınan projede 180 veya 240 ay taksit avantajı sunuluyor.

TOKİ engelli başvuru şartları Haberi

TOKİ engelli başvuru şartları

Her vatandaş gibi engelliler de ev sahibi olmak istiyor. Milyonlarca kişi TOKİ'nin engellilere özel ödeme planlarıyla satışa çıkardığı ilanları araştırıyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ'den engellilere özel ucuz konut satış ilanları hangi ilçelerde yer alıyor? Düşük taksitlerle ev sahibi olmak isteyen engelli vatandaşlar başvurularını hangi yolla iletebiliyor. İşte TOKİ engelli konut satışlarıyla ilgili tüm merak edilenler...

TOKİ ALT GELİR GRUBU BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Projeye başvuruda bulunmak için başvuru sahibinin;

- T.C. vatandaşı olması,

- Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir),

- Toplu Konut İdaresinden konut...