25 / 04 / 2024

TOKİ erken ödeme kampanyası

TOKİ erken ödeme kampanyası

TOKİ'nin, borcunu vadesinden önce ödeyerek tapusunu erken almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına dönük düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyasıyla 13 bini aşkın alıcı yaklaşık 592 milyon TL ödeme yaptı.

Konut kredisi erken kapatma cezası nasıl hesaplanır? Konut kredisi erken ödeme nasıl yapılır 2024?

Kullandığı konut kredisini planlanan vadeden önce kapatmak isteyen vatandaşlar konut kredisi erken kapatmanın ayrıntılarını ve ceza hesaplamasını merakla araştırıyor. İşte konut kredisi erken kapatma ile ilgili detaylar...

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

TMO'ya piyasa fiyatlarını yükseltme çağrısı! TZOB Başkanı açıkladı: Buğday ve arpa fiyatları piyasada düşük!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TMO'nun acilen etkili alım politikasını güçlendirerek piyasada hakimiyeti sağlaması gerektiğine dikkat çekti ve "TMO hızlı alım ve erken ödeme yaparak piyasa fiyatlarını yükseltmelidir" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Müjde! Yaşlılık ve engelli maaşı alan vatandaşlara erken ödeme!

Yaklaşık 1.4 milyon yaşlı ve engelli vatandaşımız, Temmuz ayı ödemeleri için sevindirici bir haberle karşılaştı. Toplamda 2.7 milyar lira tutarındaki ödemeler, normalden önce dün itibariyle hesaplara yatırıldı.

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

Asgari ücretliye erken bayram hediyesi! SGK 24.900 TL ödeme yapacak! Hemen ödemenizi alın!

Asgari ücretli vatandaşlar bayramı erken yaşayacak. Tek seferde 24.900 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

Evi yıkılan depremzede bankanın tazminat talebiyle şoka uğradı!

İzmir'de 2020 yılındaki depremde dairesi yıkılan depremzedeye kesilen "kredi erken ödeme tazminatı"nın iade edilmesine karar verildi.

TOKİ kredisini hangi bankalar veriyor?

TOKİ uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olma fırsatı veriyor. Uygun fiyat ve taksit tutarları ile konu sahibi olmak isteyenler TOKİ evlerini tercih ediyor. Peki TOKİ kredisi nasıl alınır? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO 2021'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı her sene projelerinden konut satın alanlar için indirim kampanyası yapıyor. Peki Emlak Konut GYO 2021'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyerek tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası Mayıs ayı sonunda gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021...

Emekliye müjdeli haber! İkramiye tarihleri belli oldu!

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyelerinin tarihleri belli oldu. Eğer erken ödeme yönünde bir karar alınmazsa Ramazan Bayramı ikramiyesinin 10-12 Mayıs, Kurban Bayramı ikramiyesi ise 12-19 Temmuz tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor.

Milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, hepsi zamlandı!

Tüketici kredisi ve ev finansmanı sözleşmelerinde yasanın cayma hakkı, faiz oranı, erken ödeme, temerrüt, sigorta yaptırılması kararlarını ihlal eden ve belli süreli kredi kontratlarına ait açılan hesaplardan fiyat ve gider arz eden kredi veren kuruluşlara her işleme 2 bin 282 TL ceza geldi.

TOKİ erken ödeme kampanyası Haberi

TOKİ erken ödeme kampanyası

Talep doğrultusunda geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için bu yıl Eylül ayında düzenlenen ikinci indirim kampanyasından 13 bin 374 kişi yararlandı ve 591 milyon 523 bin TL borç kapatıldı.

TOKİ Dergi’de yer alan habere göre; Sosyal konut satın alan çoğu alt gelir grubundan vatandaşın yararlandığı yüzde 24 erken ödeme indirimiyle elde edilen hasılatın yüzde 97'si (575 milyon TL) yastık altı denilen kişisel tasarruflardan ödendi. Kampanyayla 11 bin 454 konut ve iş yeri alıcısı 526 milyon 588 bin TL'lik borçlarını kapatarak tapularını almaya hak kazandı.

ESNEK ÖDEMEYLE 64 MİLYONLUK BORÇ KAPATILDI

Esnek ödeme planı da uygulanan kampanyada, borcunun tamamını kapatanların yanı sıra borcunun en az yüzde 25'ini ödeyerek kampanyaya katılan bin 920 kişi, 64 milyon 934 bin TL ödeme yaparak indirimden yararlandı. Söz...