25 / 04 / 2024

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Erzincan Çağlayan 2016 başvuruları!

TOKİ Erzincan Çağlayan projesinde yer alan 240 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkacak. Peki, TOKİ Erzincan Çağlayan 2016 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Erzincan Çağlayan 2016 başvuruları!

Erzincan Çağlayan 240 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 45 konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Erzincan Çağlayan 2016 başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 74 bin 611 TL'ye. İşte TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru...

TOKİ Erzincan Çağlayan başvurusu!

TOKİ Erzincan Çağlayan başvurusu 7 Eylül'de başlayacak. Projede ödeme planına göre 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Erzincan Çağlayan başvuru işlemleri!

Toplamda 240 daireden oluşan projede 45 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Erzincan Çağlayan başvuru işlemleri...

TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvuruları!

TOKİ Erzincan-Üzümlü Tarımköy kapsamında bulunan 4 konut açık satışta. İşte, TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvuruları...

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru ne zaman?

8 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru ne zaman?

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede taksitler 379 liradan başlıyor. Peki TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri!

Projede toplamda 8 adet dairenin satışa çıkarılıyor. TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Erzincan Üzümlü başvuruları!

TOKİ Erzincan Üzümlü 548 konutluk projede yer alan 4 adewt konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Erzincan Üzümlü başvuruları...

TOKİ Erzincan Çayırlı başvuruları 2016!

TOKİ Erzincan Çayırlı projesi kapsamında yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Erzincan Çayırlı başvuruları 2016..

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru günü!

Erzincan Çukurkuyu Toplu Konut Uygulamasında yer alan 5 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları Haberi

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesinde yer alan 16 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.  Projede yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Erzincan Şubesi olacak. 

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 27 Kasım- – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Erzincan Şubesi tarafından kabul edilecek.

Konut tiplerinin 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Erzincan Tarımköy projesinde en düşük peşinat bedeli 17 bin 759 TL olarak belirlendi. Projeden 180 ay ve 216 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Erzincan Akyazı TOKİ'de en düşük konut bedeli 147 bin 996 TL, en yüksek konut bedeli ise 149 bin 299 TL olarak...