29 / 03 / 2024

toki Erzincan Refahiye konut projesi

toki Erzincan Refahiye konut projesi

TOKİ tarafından Erzincan’ın Refahiye İlçesi’nde inşa edilecek konut projesinin ihalesi gün gerçekleşti. TOKİ, proje kapsamında Erzincan Refahiye’ye yöresel mimaride 220 konut yapacak..

TOKİ Erzincan Refahiye'de 2+1'ler 850 bin TL'ye!

TOKİ'nin Erzincan projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Erzincan Refahiye projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan Refahiye TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan Refahiye TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Erzincan 2020 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli, Refahiye İlçesi 220 adet Konut ve Garaj Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan Refahiye 220 konut ihalesi 27 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Refahiye İlçesi 220 adet Konut ve Garaj Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesini 27 Şubat 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ'den Erzincan Refahiye'ye 220 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Refahiye projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Erzincan Refahiye'de 220 aileyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Erzincan Refahiye’de hayata geçirilen 220 adet konutluk projenin kura çekilişi gerçekleşti. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

TOKİ’den Erzincan Refahiye’ye yöresel mimaride 220 konut!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Refahiye İlçesi’nde inşa edilecek konut projesinin ihalesi gün gerçekleşti. TOKİ, proje kapsamında Erzincan Refahiye’ye yöresel mimaride 220 konut yapacak..

TOKİ'den Erzincan'a 220 konut!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ, Erzincan Refahiye projesi için düğmeye bastı.

Erzincan Refahiye Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde hayata geçirilen meslek yüksek okulunun temeli Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşti.

Erzincan Refahiye'de yeni projeler yolda!

Erzincan Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği, tarafından düzenlenen istişare toplantısında Refahiye'nin sorunları ele alındı.

Erzincan Refahiye-İliç duble yol çalışmaları meclis gündeminde!

Erzincan-Refahiye, Refahiye-İliç duble yol çalışmalarına ilişkin sorunlar Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu tarafından meclise taşındı. Kayışoğlu, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Emekli TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru işlemleri!

Toplamda 44 adet daienin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire fiyatları 90 bin TL 'den başlıyor. Emekli TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru işlemleri başladı.

TOKİ Erzincan Çağlayan Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Erzincan Çağlayan Emekli Konutları başvuruları 44 adet konuttan oluşuyor. Taksitlerin 300 TL olarak belirlendiği projede toplam 44 adet konut emekliler için satışa sunuldu.

TOKİ Erzincan Çağlayan emekli fiyat listesi!

2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Erzincan Çağlayan TOKİ Konutları başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. İşte TOKİ Erzincan Çağlayan emekli fiyat listesi...

toki Erzincan Refahiye konut projesi Haberi

toki Erzincan Refahiye konut projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzincan’ın Refahiye İlçesi’nde inşa edilecek 220 konutun ihalesi gün gerçekleşti. İhale kapsamında ayrıca garaj binası ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer aldı.

Projede konutların 180’i 2+1 ve 40’ı ise 3+1 planında inşa edilecek. Konutlar zemin+4 kat olatak yükselecek.

Eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan projede; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü cephe kaplamaları, dekoratif pencereler, söveler, payandalar, cumba görünümlü çıkmalar gibi özellikler modernize edilerek uygulandı.

Yöresel mimaride inşa edilmiş konutların yanı sıra spor ve oyun alanları, parkları, peyzajıyla kaliteli, çağdaş ve güvenli bir yaşam alanı oluşturuldu.

Gelenekten geleceğe varma arayışını benimseyen TOKİ, mimaride şehirlerimizin yöresel dokusunu ön plana çıkarmayı...