29 / 03 / 2024

toki eskişehir 2021 projeleri

toki eskişehir 2021 projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Sarıcakaya 77 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir 77 konut ihalesi 19 Ekim'de!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 77 konut inşa edecek.

TOKİ Eskişehir 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir İnönü İsmetpaşa Mahallesi projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Beylikova'ya 189 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Eskişehir Beylikova'da 189 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor. Toplamda 3 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde stoklarda yer alan 2 konut açık satışta. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru ne zaman?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı teslim tarihleri 2017!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı'nda hayata geçirdiği 115 konutun teslimleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2017 başvuruları!

Eskişehir Odunpazarı 115 Konut Projesi kapsamında üretilen 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 2 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru yeri!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde yer alan 2 adet daire için satışlar bugün başladı. TOKİ Odunpazarı Karapınar'da son başvurular 30 Aralık 2016'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başladı!

2 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları bugün başladı.

TOKİ Eskişehir Karapınar başvurusu yarın başlıyor!

Ödemelerin 120 aya kadar vade sağlanan projede 2 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Eskişehir Karapınar başvurusu yarın başlıyor...

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü 484 konut ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi 484 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Evleri'nde 2 adet daire satışta. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 484 konut ihalesi yarın!

TOKİ Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Aşağısöğütönü Mahallesi 484 Adet Konut, 1 Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleşecek.

toki eskişehir 2021 projeleri Haberi

toki eskişehir 2021 projeleri

Yeni konut projelerinin ihale tarihlerini açıklayan TOKİ,  Eskişehir Sarıcakaya projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Eskişehir Sarıcakaya projesi, Bilal Habeşi Mahallesi'nde hayata geçirilecek 77 adet konut ve 4 adet dükkanın yer alacağı projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/577892 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Eskişehir İli Sarıcakaya İlçesi Bilal Habeşi Mahallesi 77 Adet Konut ve 4 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği, türü ve...