16 / 04 / 2024

toki etimesgut imar

toki etimesgut imar

Ankara Etimesgut Yapracık Mahallesi ve Yukarıyurtçu Mahallesi Alaçorak Mevkii’nde TOKİ'ye ait parseller ile yakın çevresindeki Hazine, orman ve Şahısa ait parselleri de kapsayan, 1/25000 ölçekli Başkent Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Silivri'deki 63 bin metrekarelik parsel TOKİ tarafından konut imarına açıldı! 

Silivri’de “ağaçlandırılacak alan” şeklinde ifade edilen 63 bin metrekare büyüklüğe sahip parselin TOKİ tarafından konut imarına açıldığı gündeme geldi. 

10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi...

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 yeni lojman!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 adet lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Libya'nın yeniden imarında TOKİ görev alacak!

Libya’da, Türkiye’nin de destek vermesiyle büyük bir dönüşüm başlatıldı. Libya’nın yeniden imar edilmesinde Türkiye başta TOKİ Başkanlığı olacak şekilde özel sektörün de bulunacağı yatırımları yapacak. 

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

Etimesgut Bağlıca Mahallesi'nde imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut İlçesi, Bağlıca mahallesi 85065 (1. Etap uygulama), 85074 (2. Etap uygulama) 85088/2 ve Alsancak mahallesi 85076 nolu parselasyon planları askıya çıktı.

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

TOKİ Ankara Etimesgut ihalesi yarın!

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Etiler Mahallesi 146 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 146 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'da 146 adet yeni konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 18 Ekim'de yapılacak...

Etimesgut'un 2 mahallesinde imar planı değişikliği!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü, Güzelkent Mahallesi ve Bağlıca Mahallesi'ndeki 1/1000 ölçekli uygulama imara planı değişikliği kararını Resmi Gazete'de yayınladı. 

toki etimesgut imar Haberi

toki etimesgut imar


Ankara Etimesgut Yapracık Mahallesi, Çaldağ Mevkii ve Yukarıyurtçu Mahallesi Alaçorak Mevkii’nde bulunan ve mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ait olan parseller ile yakın çevresinde bulunan Hazine, orman ve Şahıs mülkiyetindeki parselleri de kapsayan bölgede, 1/25000 ölçekli Başkent Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi 15 Mayıs 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


30 Mayıs 2014'te askıya çıkarılan imar planları 30 gün süreyle askıda kalacak. Başkent Nazım İmar Planı Değişikliği 28 Haziran 2014 tarihinde askıdan inecek.



Gülcihan YELKENCİ /...