20 / 04 / 2024

toki ev kampanyaları

toki ev kampanyaları

TOKİ bu hafta Türkiye genelinde 6 konut satış kampanyasına start veriyor. Konutlar hangi kentlerde? Fiyat aralığı ne? Başvurular ne zaman? Nereye yapılacak?

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

Ev hayali kuranlara güzel haber! 60 bin TL’ye sizin de eviniz olsun! TOKİ harekete geçti!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenleri ev sahibi yapıyor. Bu doğrultuda da yeni kampanyalar yapılıyor. TOKİ’nin kampanyası ile 3+1 daireler ortalama 60.000 TL peşinatla satışa sunulacak. İşte detaylar!

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Ev alacaklara müjde! TOKİ Ağustos ayında başlatıyor

TOKİ, ev almak isteyenlerin imdadına koşmaya devam ediyor. Dar gelirli aileler için TOKİ’nin kampanyaları sürüyor. İşte detaylar!

TOKİ konutlarından ev almak caiz mi?

Her geçen yıl artan konut ihtiyacını karşılamak için kampanyalar başlatan TOKİ konutlarından ev almak caiz mi? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 25.'si gerçekleştirildi!

“Mahallem İstanbul” projesinin koordinatörü Prof. Dr. Murat Şeker, projeyle İstanbul mahalleleri düzeyinde kentsel ve kamusal alanlarla ilgili büyük bir veri tabanı meydana getirdiklerini ve bunu anlaşılır, uygulanabilir coğrafi tabanlı bir sistemle derlediklerini belirtti.  

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin 24’üncüsü gerçekleştirildi!

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alidost Ertuğrul, İstanbul’un her dönem dinamik bir tamirat ve restorasyon eylemine sahne olduğunu söyleyerek entin yenilenme süreçlerini değerlendirdi. 

TOKİ Ev ve Şehir Semineri'nin 18'ncisi düzenlendi!

TOKİ tarafından 18’incisi düzenlenen Ev ve Şehir Seminerlerinin bu ay ki konuğu Mimar Sinan Yazmaları üzerine bir çok araştırma yürütmüş Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suphi Saatçi oldu.

toki ev kampanyaları Haberi

toki ev kampanyaları

1) Adana: Sofulu'da alt gelir grubu için 158 konut. 84 metrekare konutların fiyatı 49 bin 362 YTL'den başlıyor ve 60 bin 128 YTL'ye kadar yükseliyor. Başvurular 28 Kasım ile 12 Aralık tarihleri arasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yapılabilecek.

2) Ankara: Elmadağ'da 192 konut.120 metrekare konutların fiyatı 80 bin 99YTL ile 102 bin 746 YTL arasında. Başvurular 26 Kasım ile 28 Aralık tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

3) Antalya: Çıplaklı'da 55 konut. 84 metrekare konutların fiyatı 44 bin 602 YTL ile 51 bin 382 YTL arasında. Başvurular 26 Kasım ile 12 Aralık tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yapılabilecek.

4) Aydın: Merkez'de alt gelir grubu için 69 konut. 84 metrekare konutların fiyatı 46 bin...