28 / 03 / 2024

TOKİ evlerinde kullanılan malzemeler

TOKİ evlerinde kullanılan malzemeler

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini söyleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını belirtti.

TOKİ'de kalite harekâtı başladı!

TOKİ'de kalite harekâtı başladı. Dar gelirlilere uygun fiyatlarla konut yapan TOKİ, artık inşaatlarına kalitesiz malzeme girişini engelleyecek. TOKİ Başkanı Turan, "Kurum, kalitede referans olacak" dedi

1947'de konut kira fiyatlarında yeni yasa! İkametgah ve mesken olarak kullanılan konutlara farklı zam yapılmış!

1947 yılında konut kiralarına dair kanun tasarısı Bakanlar Kurulu'nda son şeklini alarak, Meclise verilmiş ve yapılan teklifle karma komisyona havalesi kararlaştırılmış.

İBB açıkladı! İstanbul'da kullanılan elektrikli skuterların sayısı ilçe ilçe açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından 79 bin 456 elektrikli skuterın kullanıldığı ilçe bazındaki sayıları bildirildi. Buna göre, en fazla e-skuter Esenyurt'ta yer alıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Ev yaparken hangi malzemeler kullanılır?

Mimari tasarımda özellikle vurgulanması gereken hayati bir nokta, malzeme seçim sürecidir. İnşaatın ilerleyişini şekillendiren temel adımlardan biri olan bu seçim, yapının dayanıklılığını ve ömrünü etkileyen kritik bir faktördür. Peki ev yaparken kullanılan malzemeler nelerdir?

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Sofralarımız tehlike saçıyor! Sebze meyve değil adeta zehir yiyoruz! İşte en fazla tarım zehiri kullanılan gıdalar!

Sofralarımızda gıda değil adeta zehir yiyoruz. Son iki 2 yılda insan sağlığını tehlikeye atan tarım zehiri kullanımı rekor seviyeye ulaşırken, AB Komisyonu da bu konuda Türkiye'yi uyardı. Hangi gıdalarda pestisite rastlandı? Pestisit hangi hastalıklara davetiye çıkarıyor? Detaylar haberimizde...

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Türkiye'de ulaşım alanında faaliyet gösteren Uber, bugünden itibaren Avrupa ve ABD’de yoğun olarak kullanılan yeni paket teslimat hizmeti Uber Kurye ile İstanbullular'ın karşısına çıkıyor. Peki Uber Kurye nedir? İşte detaylar...

Instagram çok kullanılan özelliğini kaldırıyor! Mağaza butonu yok olacak. Peki alışverişe devam mı?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram dikkat çeken kararını açıkladı. Uygulamada alışveriş olanağı sağlayan o buton artık olmayacak. Mağaza butonu gidince akıllara heman şu soru geliyor: Peki alışveriş nasıl yapılacak? İşte yanıtı…

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İşte 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihini açıkladı. Karaismailoğlu, mobil abone sayısı, kullanılan internet miktarı ve fiber altyapı hakkında da bilgi verdi.

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

Vestel'in NASA'da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nobel Kimya ödüllü protein sistemiyle entegre olan Vestel su arıtma cihazı NASA'da da kullanılıyor. Cihazın özellikleri ve fiyatına baktık. 

Apple kullanıcıları hemen buraya bakın!

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Microsoft SwiftKey uygulaması, geçtiğimiz günlerde App Store'dan kaldırıldı.

Kapatılan Instagram hesabı nasıl geri alınır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’a giriş yapmak isteyen kişiler bazı durumlarda “hesabın kapatıldı” ikazıyla karşılaşabiliyorlar.

TOKİ evlerinde kullanılan malzemeler Haberi

TOKİ evlerinde kullanılan malzemeler

İstanbul’da gerçekleştirilen Ulusal İtfaiye Sempozyumu’na katılan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, “Türkiye’nin en büyük konut üreticisi olarak, özellikle “can güvenliği” temelinde gerek yapısal gerek işlevsel boyutta bir planlama ile ilerliyoruz” dedi.

Konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını söyleyen Özçelik, “Yangınlar büyük ölçüde plastik, poliüretan ve polistren gibi yanıcı malzemelerden kaynaklandığı için, ürün kullanımında hassasiyet gösteriyoruz.   İdaremiz tarafından inşa edilen yapılarda yangının dış cephelerde yürümemesi için yangına dayanıklı dış cephe malzemeleri kullanıyoruz” diye konuştu.

“Şehirlerimizi geleceğe taşımak için, “insan ve mekan” ekseninde fiziki ve sosyal alanlardaki tüm unsurları çok boyutlu olarak ele alıyoruz; yaşam alanlarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirmeye çalışıyoruz” diye konuşan Özçelik sözlerine şu şekilde devam etti:  “Nüfus artışı, göçler ve kentsel yenileme...