23 / 04 / 2024

toki eylül satışları

toki eylül satışları

TOKİ konut fırsatı ile dar gelirli vatandaşlar daire sahibi oluyor. Bu kapsamda ev almak isteyen ve sabit geliri olan vatandaşların ilk tercihleri TOKİ evlerinden yana oluyor.

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül'de yüzde 1,1 arttı!

​​​​​​​National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Eylül ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 1,1 artış gösterdi.

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

Konut satışları yüzde 9,5 azaldı! 2023 Eylül'de 102 bin 656 konut satıldı!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, konut satışları yüzde 9,5 azaldı! 2023 Eylül'de 102 bin 656 konut satıldı...

Eylül'de ikinci el araç ilanları arttı! En çok Fiat modelleri ile 800 bin TL ve üzeri araçlar ilanda! 

Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılmasının önüne geçmek için yaptığı düzenlemenin etkileri Eylül'de de görüldü. Eylül ayında ikinci el satılık araç ilanları arttı. İşte ayrıntılar...

Eylül'de 280 bin 58 gayrimenkul satıldı! 4.8 milyar TL tapu harcı geliri elde edildi!

Türkiye'de ağustost ayında 119 bin 547 olan konut satışı, Eylğl'de 100 bin 839 oldu. Açıklanan rakamlara göre, Eylül ayında arsa satışları bir önceki aya göre yüzde 11, tarla satışları yüzde 5, iş yeri satışları yüzde 6 geriledi. İşte detaylar...

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

Son dakika dolar alış satış fiyatı! 11 Eylül 2023 Pazartesi dolar ne kadar?  Bugün dolar/TL kaç lira?

Dolar alış satış fiyatlarında son durum haftanın ilk işlem gününde, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, dolar ne kadar? Dolar alış satış fiyatı kaç lira? 11 Eylül 2023 canlı dolar kuru....

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

İkinci el araba piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi! Otomobil fiyatlarına eylülde zam beklenmiyor!

İkinci el ve sıfır araç otomobil piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi. Fahiş fiyat artışları birden kesilirken, eylül ayında bazı otomobil fiyatlarına zam yapılmaması bekleniyor.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Eylül'de satılan konut sayısı yüzde 22,9 geriledi! Konut satışları neden düşüyor? 

Türkiye'de konut satışları son üç aydır düşüyor. Geçen Cuma açıklanan verilere göre Eylül ayında satılan konut sayısı, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 22,9 geriledi ve 113 bin 402 oldu. Peki konut satışları neden düşüyor? İşte konut satışlarıyla ilgili merak edilenler...

toki eylül satışları Haberi

toki eylül satışları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından vatandaşlara yeni uygun fiyatlı daire satışları resmi internet sitesinden açıklanıyor. Takvim'de yer alan habere göre; TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan 9 şehirde toplam 400 konutun satışa sunulduğunu duyurdu. Uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon evler için başvuru yapacak olanlar fırsata ilişkin ayrıntıları araştırıyor. Belli bir tutarda peşinat ödemesi ve aylık taksit ödemesi ile konut sahibi olma fırsatı yakalayan vatandaşlar için ayrıca kurasız çekiliş olmadan ev almakta mümkün. 

TOKİ'nin Ağustos ayı uygun fiyatlı daire satış duyurusu vatandaşların yüzünü güldürdü. TOKİ tarafından yapılan son açıklamada, 9 şehirde toplam 400 konut uygun fiyattan satışa çıkarıldı. 

Konut almak isteyenlere büyük imkanlar sağlayan TOKİ, açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan...