24 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep projeleri

TOKİ Gaziantep projeleri

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e 452 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Islahiye'ye 430 yeni konut!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep'e 1503 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Gaziantep Şehitkamil'de 1503 yeni konut inşa edecek.

TOKİ’den Elazığ Malatya ve Gaziantep’e toplam 4 milyar 396 milyon TL yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ, Malatya ve Gaziantep’te Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa ettiği konutların ve sosyal tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

İşte Gaziantep ve Urfa'ya yapılacak TOKİ projeleri!

Gaziantep ve Urfa az ve orta gelir grubuna yönelik konut talebinin en yüksek olduğu iki il. İşte bölgeye yapılacak yatırımlar ve Kuzey Şehir projesi kapsamında yapılan beyin fırtınası ve Arama Konferansı’ndan kısa notlar...

Gaziantep'te 50 bin konut için arsa tahsisi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması düşünülen 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin yapımı için Maliye Bakanlığı’ndan 5.5 milyon metrekarelik arsa tahsisi yapıldı.

TOKİ Gaziantep'te 50 bin konut inşa edecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin önemli sorunlarının başından gelen konut açığını gidermek için TOKİ tarafından 50 bin konut yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ Osmaniye'de 447 TL taksitle konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Osmaniye'de 256 konutun 447 lira ve 610 liradan başlayan taksitlerle satışa çıkarılacağını, başvuruların ise 24 Nisan 2015 tarihinde başlayacağını bildirdi.

TOKİ Gaziantep'te dar gelirliye 341 TL taksitle konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Gaziantep'te, bin 154 konutun satışa çıkarılacağını, 888 konutun taksit ödemelerinin 341 liradan başladığını bildirdi.

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Bu ilçelere tam 2.429 ucuz konut geliyor! 

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Gaziantep projeleri için start verdi. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 2 bin 500 yeni ve ucuz konut müjdesi! Bu tarihlere dikkat! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarihler belli oldu. Peki TOKİ Gaziantep projeleri hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Gaziantep'e son dakika 2.429 ucuz konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projeleri için tarih belli oldu. İşte TOKİ Gaziantep projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Gaziantep 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut fiyat listesi nasıl? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl? TOKİ Gaziantep 2020 başvuru için gerekli belgeler neler? TOKİ Gaziantep 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Gaziantep 2020 başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar TOKİ Gaziantep 2020 projeleri...

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru 2015!

TOKİ Gaziantep Beykent'te 8 bin 371 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları bugün sona eriyor. Kura çekilişi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 1.154 adet konut satışa sunulacak.

Alt Gelir Grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura!

Alt Gelir Grubu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekimi kapsamında 888 adet daire satışa sunuluyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 8 bin 371 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Şehitkamil TOKİ alt gelir grubu başvuru 2015!

Başvuruları devam eden TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'ta fiyatlar 69 bin 756 TL'den başlıyor. Proje 2+1 dairelerden oluşuyor. İşte Gaziantep Şehitkamil TOKİ alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları için son 3 gün. Daire fiyatlarının 100 bin 204 TL'den başladığı projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

TOKİ Gaziantep projeleri Haberi

TOKİ Gaziantep projeleri

Dar gelirli aileleri düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeler için start verdi.

TOKİ'nin yeni projesi, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilecek. TOKİ'nin resmi internet sitesindeki bilgilere göre, projede 541 adet konuta yer verilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde konutların yanı sıra 36 adet dükkan da yer alacak. Projenin ihalesi 7 Mart 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 7.Etap 1.Kısım 1.Bölge 541 Adet Konut 36 Adet Dükkan, 2 Adet Ticaret Merkezi (13 Dükkan) ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Mart 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.