20 / 04 / 2024

TOKİ Giresun Gücede kaç konut satıyor

TOKİ Giresun Gücede kaç konut satıyor

Kaymakam Mustafa Köleoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

TOKİ Giresun Görele’de 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Giresun Görele projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Görele projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Görele 2022 sosyal konut projesi...

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 132 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce 2. Etap 132 Adet Konut ve 1Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Giresun Güce 132 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Giresun İli, Güce İlçesi 2. Etap 132 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Giresun Güce'de 132 yeni konut inşa edecek!

Konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce'de 132 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi nerede? TOKİ Giresun Güce 2. Etap fiyatları ne kadar? TOKİ Giresun Güce 2. Etap kurası ne zaman? TOKİ Giresun Güce 2. Etap başvuruları nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun güzergahı meclis gündeminde!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun ili güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Giresun Gücede kaç konut satıyor Haberi

TOKİ Giresun Gücede kaç konut satıyor

Kaymakam Mustafa Köleoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi. 


Amaçlarının, konut sahibi olamayan vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu belirten Kaymakam Köleoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlçemizde gerçekleşen TOKI konut projesi ile özellikle dar gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olmalannı istiyoruz. 110 konuttan bu zamana kadar 57 konutun satışı yapıldı. 53 konutun satışı için müracaatlar 20 Kasım'a kadar kabul edilecek. Başvuru sayısı 53'e ulaştığında, başka müracaat kabul edilmeyecek. Konutların tamamının satışı yapıldığında hak sahiplerine konutlar kura karşılığı teslim edilecek." 


Giresun Öncü...