19 / 04 / 2024

toki hak ediş ödemesi

toki hak ediş ödemesi

TOKİ Başkanı Bulut, "Bu yıl tüm projeler için 16 milyar liralık kaynak oluşturduk ve yılın ilk 5 ayında 5 milyar lira hak ediş ödemesi yaptık" dedi..

TOKİ 2018'de 15,7 milyarlık hak ediş ödemesi yaptı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 2018 yılında 15,7 milyarlık hak ediş ödemesi yapıldığı belirtildi. 

TOKİ Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutu tamamlandı, hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tamamladığı sosyal konutlar için hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi.

Kamu müteahhitlerine 2 senedir alamadıkları 100 milyar TL'lik hak edişleri ödenecek!

Kamu müteahhitlerinin 2 senedir Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alamadığı 100 milyar TL'nin 2024 yılının başında ödenmesinin planlandığı kaydedildi. İşte pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili aktarılan detaylar...

TOKİ, 8 ilde konut teslimine başladı! Toplam 1779 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) inşasını bitirdiği 1779 sosyal konutun hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını ifade etti.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

TOKİ İstanbul kura çekimleri tam gaz! 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sorgulama 2023

TOKİ İstanbul kura çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sonuçları sorgulama 2023

2023 TOKİ arsa kura çekilişinde hak kazananlar! TOKİ arsa başvurusu kabul edilenler belli oldu! İşte detaylar!

TOKİ arsa kurasına hak kazanan kişilerin isim listesi açıklandı. İşte merakla beklenen TOKİ arsa kurasında ismi çıkanlar!

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 50 bin konutun hak sahipleri belirlendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ‘İlk Evim İlk iş Yerim’ projesi kapsamında yer alan sosyal konutlar için kura çekimleri hız kesmeden sürüyor. 7 Kasım tarihinde başlayan kuralarda bugüne kadar 23 ilde 50 bin konutun hak sahibi belirlendi.

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Denizli'deki 10 bin 901 konutu hak sahiplerine teslim etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, son 19 yılda Denizli'deki 10 bin 901 konutu hak sahiplerine teslim etti!

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

2021 kurumlar vergisi oranı!

Birden fazla takvim yılına yayılan inşaat ve onarma işleriyle uğraşan mükellefler için hak ediş ödemeleri üzerinden alınan kurumlar vergisi kesinti oranları 2021 belli oldu. İşte 2021 kurumlar vergisi oranı...

toki hak ediş ödemesi Haberi

toki hak ediş ödemesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Anadolu Ajansı Zehra Aydın Turapoğlu'na yaptığı açıklamada, sosyal konut projeleriyle herhangi bir kar amacı gütmeden dar gelirli aileleri ev sahibi yaptıklarını ifade etti.

Ekonomi ve istihdama da çok yüksek oranda katkı sunduklarını ifade eden Başkan Ömer Bulut, "Bu yıl tüm projeler için 16 milyar liralık kaynak oluşturduk ve yılın ilk 5 ayında 5 milyar lira hak ediş ödemesi yaptık." dedi.

TOKİ'nin dolaylı olarak 250 alt sektörü desteklediğini söyleyen Bulut, "Bakanlığımızın desteğiyle hayata geçirdiğimiz 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında inşaat çalışmaları sürüyor. Mevcut 287 şantiyeye 140 yeni şantiye daha ekleyeceğiz, yaratılacak istihdamla yaklaşık 120 bin kişiye iş imkanı sunacağız." diye konuştu.

3,5 milyon vatandaş konut sahibi oldu

Bulut, 16 yılda 843...