25 / 04 / 2024

toki hatay 2022 projeleri son durum

toki hatay 2022 projeleri son durum

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

2023 TOKİ Hatay konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?  

12’nci Kalkınma Planı çerçevesinde dar ve orta gelirlilere ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 500 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Hatay konut başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Hatay projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Hatay projesi için beklenen tarih resmen geldi... Yarın ihaleye çıkacak olan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Hatay 2023 projesiyle o ilçeye 74 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 74 konut yer alacak.

TOKİ, Hatay'da 468 bin konut inşa edecek! O bölge de sit alanı ilan edilecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Tamer İnan, Hatay’da konut satışına onay verilmediğine dikkat çekerken, TOKİ Başkan Yardımcısı Baştürk, 468 bin konut inşa edileceğini açıkladı. 

TOKİ Hatay İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde yer alan konutların kuraları çekildi...

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projesi için beklenen gün geldi! 621 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul projesi için beklenen gün geldi. 621 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Hakkari 2022 kuraları çekildi! Hakkari TOKİ kura sonucu 15 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Hakkari'de hayata geçirilecek sosyal konutlar için kuralar çekildi. TOKİ Hakkari kura sonuçları 15 Kasım 2022 listesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! 464 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesinin ihale tarihini de açıkladı. TOKİ Hatay'da tam tamına 464 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları belli oldu mu? 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonuçları!

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı heyecanla araştırılıyor. Siirt TOKİ projesine başvuru yapanlar kura sonucunu merak ediyor. İşte 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonucu!

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu!

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ'nin Ardahan'daki 2 projesi için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu...

TOKİ Ankara 2022 projelerine 10 kattan fazla başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sosyal konut projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, sosyal konut projesine 185 bin Ankaralının başvuru yaptığını belirtti.

TOKİ arsa 2022 başvuruları 2 gün sonra başlıyor! TOKİ'den taksitle ve faizsiz arsa fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından arsa almak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ 2022 arsa başvuruları 2 gün sonra başlıyor. İşte TOKİ'den arsa alabilmek için gerekli şartlar...

toki hatay 2022 projeleri son durum Haberi

toki hatay 2022 projeleri son durum

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antakya projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki detaylara göre, merakla beklenen Hatay Antakya projesi Aksaray Mahallesi inşa edilecek.

İhale tarihi de resmen açıklanan TOKİ Aksaray Merkez projesinde 464 adet konut yer alacak. Söz konusu projede ayrıca konutların yanı sıra 24 adet dükkana da yer verilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, Hatay Antakya TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. Projenin inşaat çalışmaları yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanacak.
 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:
İKN    :    2022/787401 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK...