05 / 05 / 2024

TOKİ iş kredisi

TOKİ iş kredisi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi 2024! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

Çiftçiler, nakit ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Ziraat Bankası çiftçi kredisi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi başvuru 2024!

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi bankalar veriyor?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Bu değişikliğin ardından çiftçiler, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar?, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi detayları! Ev sahibi olmayan kalmayacak! İşte detaylar!

TOKİ iş birliği ile 81 ilde başlayacak sosyal konut projelerinin detayları araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'nin o il için başvuruları yarın sona eriyor! O parayı ödemeden 240 ay vadeyle konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları yarın sona eriyor. Ankara TOKİ için 240 ay vade sağlanıyor. 

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısını artırmak amacıyla 500 bin liraya ulaşan 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını hayata geçirdi.

Çiftçilere müjde! Duymayan kalmasın, tarıma kredi yağıyor! İşte banka banka çiftçi kredisi fırsatları...

Milyonlarca çiftçiye neredeyse her bankadan kredi imkanı sunuluyor. Peki hangi banka ne kadar kredi veriyor? İşte banka banka çiftçi kredisi fırsatları...

Çiftçilere büyük destek! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin lira kredi fırsatı resmen başladı! Genç çiftçi kredisi nasıl alınır

Ziraat Bankası, Türkiye’deki çiftçilerin üretimine destekte bulunmak için harekete geçti. Bu kapsamda 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' kampanyası hayata geçirildi. Genç çiftçilere 500 bin liraya varan, 2 sene ödemesiz kredi sunuluyor...

Çiftçilere 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL kredi desteği! Genç çiftçi kredisine kimler başvurabilir?

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısı yükseltmek için 500 bin TL'ye varan ve 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını başlattı...

TOKİ iş kredisi Haberi

TOKİ iş kredisi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.


Konut ve iş yerleri, 21 Ağustos'ta düzenlenecek açık artırmayla, 240 aya varan vadelerle alıcıya sunulacak.


Taşınmazlar, Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak'ta bulunuyor.


İstanbul Bahçeşehir Projesi'ndeki 254 metrekarelik iş yeri yüzde 10 peşin, 120 ay vadeyle satışa çıkarılırken, yine Bahçeşehir'de 68 metrekare 1+1 büyüklüğündeki konut ve Küçük Çekmece Kayabaşı bölgesindeki 43 metrekare iş yeri de satılacak.


TOKİ, Başkent Ankara'da 7 taşınmazı satışa...