23 / 04 / 2024

toki istanbul kurasız konut 2019

toki istanbul kurasız konut 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir Esatpaşa ve Başakşehir Kayaşehir'de yer alan 26 konutu açık satış yöntemiyle satışa çıkardı.

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

TOKİ'den 240-180 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

Ev almak isteyenlere büyük fırsatlar sağlayan TOKİ yatırımları hızla sürüyor. TOKI’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edebiliyor.

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.

TOKİ'den kurasız çekilişsiz ev sahibi olma fırsatı!

Yaptığı projelerle her yıl yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan TOKİ Ağustos ayı fırsatlarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ tarafından hangi illerde konut satışı yapılacak? İşte konut ve iş yeri satışı yapılacak iller...

TOKİ'den 17 ilde kurasız konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 17 şehirde kurasız konut fırsatı sunuyor. Projeler için ödenecek en düşük peşinat bedeli 5 bin lira, en düşük aylık taksit bedeli ise 344,45 lira olarak belirlendi.

TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde 473 konutu kurasız olarak satışa çıkardı. Peki kurasız satış kapsamında hangi ilde kaç konut var? Projelerdeki minimum ve maksimum fiyat kaç TL? İşte  TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'nin kurasız konut satışı hangi illerde var?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız olarak konut satışı gerçekleştirecek. Peki 5 bin lira peşinat imkanı ve 344,45 lira taksitle ev sahibi olunabilen projeler hangi illerde? 

TOKİ'den 10 ilde kurasız konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız konut fırsatı sunuyor. Projeler için ödenecek peşinat bedeli 5 bin liradan, aylık taksit tutarı ise 344,45 liradan başlıyor.

TOKİ hangi illerde kurasız ev satıyor?

TOKİ 22 ilde uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki TOKİ hangi illerde kurasız ev sahibi yapıyor? Başvuru şartları nelerdir? TOKİ kurasız ev sahibi olmak için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen her şey...

TOKİ'den kurasız ev almanın şartları neler?

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenler vatandaşlar şartları ve satışa sunulan evlerin hangi illerde olduğunu araştırmaya başladı. İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den İstanbul'da kurasız satış fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayaşehir 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

toki istanbul kurasız konut 2019 Haberi

toki istanbul kurasız konut 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir Esatpaşa ve Başakşehir Kayaşehir'de yer alan toplam 26 konutu satışa çıkardı.

Satışa çıkarılan konutlar için başvurular 16 Eylül 2019-31 Ekim 2019 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı projesinde 17 adet 4 oda 1 salon konut, Ataşehir Esatpaşa'da ise 6 adet 2 oda 1 salon konut ve 3 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Başvuruların Ziraat Bankası ve Halk Bankası şubeleri aracılığıyla kabul edileceği projeler açık satış yöntemiyle satışa sunuldu.

TOKİ Kayaşehir'de 120 ay vadeyle 

TOKİ Başakşehir Kayaşehir projesinde yer alan konutların fiyatları 647 bin 350 TL ile 703 bin 340 TL arasında değişiyor. Yüzde 40 ve yüzde 50 peşinat oranıyla konut sahibi olunabilen proje için 96 ay ve 120 ay vade sağlanıyor.

Kayaşehir TOKİ projesinde en düşük peşinat...