20 / 04 / 2024

toki istanbul sosyal konut projeleri

toki istanbul sosyal konut projeleri

TOKİ İstanbul projeleri kapsamında 6 bin 300 konut satışa çıkarılıyor. Kampanya ile birlikte 388 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ 50 bin konut İstanbul 2019 detayları...

TOKİ'den İstanbul'a 6 bin 300 konut!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde 50 bin sosyal konut inşa edileceğini müjdeledi. 50 bin sosyal konut kapsamında İstanbul'a 6 bin 300 konut yapılacak. 

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

Bakan Kurum duyurdu: İşte TOKİ’nin sosyal konutları için beklenen tarih

TOKİ’nin heyecanla beklenen sosyal konut projesinde yeni bir tarih açıklandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, heyecanla beklenen projenin kuraları ve teslimiyle ilgili tarih verdi.

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

TOKİ İstanbul kura çekiliş takvimini açıkladı! Sosyal konut kuraları peş peşe çekiliyor! 2022 TOKİ İstanbul takvimi...

Milyonların beklediği TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihi netleşmeye başladı. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki için 508 adet konut kura çekilişi için tarih açıklandı. İşte detaylar...

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde ilk temeller atılıyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde, 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle atılacak.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları 7,5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için 7,5 milyonu aşkın bir başvuru geldiğini söyledi.

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını açıkladı. Peki TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman sona erecek? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru sayısı 5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ'nin 2022 sosyal konut projeleri için yapılan başvuruların 5 milyonu aştığını söyledi.

toki istanbul sosyal konut projeleri Haberi

toki istanbul sosyal konut projeleri

50 bin sosyal konut kampanyasına başlayan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt ve orta gelirli vatandaşlara 388 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

TOKİ 50 bin konut İstanbul 2019

TOKİ 50 bin konut kampanyasında başvurular başladı. Başvurular 19 Nisan'a kadar Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığı ile kabul edilecek. Kampanya ile birlikte İstanbul'da 6 bin 300, Ankara'da 2 bin 934, İzmir'de 2 bin 584 konut inşa edilecek.

TOKİ İstanbul fiyatları 2019

75 metrekare ile 85 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip olan 2+1 konutlar 116 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 12 peşinat yani 13 bin 968 TL ödendiğinde, daha sonra 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Aylık taksit ödemesi 388 TL oluyor. 

110...