27 / 04 / 2024

toki izmir evleri nerelerde var

toki izmir evleri nerelerde var

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 2. Bölge 612 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Bu şehirde yaşayan vatandaşlara müjde!

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 1. Bölge 410 Konut, 30 Adet Dükkan, 1 Adet Cami ve 1 adet İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 679 konut ihalesi 17 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Kemalpaşa'da 679 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 17 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İzmir'e 614 ucuz konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Aliağa projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 24 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

İzmir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da inşa ettiği 286 adet konut için son başvuru tarihi bugün sona eriyor.

TOKİ İzmir başvuruları 3 gün sonra sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı projesinde yer alan konutlar için başvurular 3 gün sonra eriyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Dap İzmir Evleri nerede? İşte konum!

707 konuttan meydana gelen Dap İzmir Evleri’nde 14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 2 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat!

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat listesi 259 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Dap İzmir Evleri teslim tarihi!

Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Dap İzmir Evleri teslim tarihi ne zaman?

Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!

Yenitepe İzmir Evleri projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Dap Yapı İzmir Evleri ödeme şekilleri!

Dap Yapı İzmir Evleri ödeme şekilleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede aylık 2 bin 300 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Dap İzmir Evleri daire satış fiyatları!

Dap İzmir Evleri daire satış fiyatları metrekare bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor. Proje "İzmir'in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi" sloganıyla yükseliyor...

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

toki izmir evleri nerelerde var Haberi

toki izmir evleri nerelerde var

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konutlar üreten TOKİ, İzmir Seferihisar'da da yeni bir proje inşa edecek. TOKİ Seferihisar projesi, Camiikebir Mahallesi'nde yükselecek.

612 adet konutun yanı sıra 1 adet caminin de yer alacağı TOKİ İzmir Seferihisar projesinin ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

İhale ilanı:
İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 2 Bölge 612 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Yarın saat 10:30'da yapılacak olan ihaleye ilişkin...