29 / 03 / 2024

toki izmir stad

toki izmir stad

Izmir'de Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılacak statlar için TOKİ'nin Aralık ayı içinde ihaleye çıkılacak. Alsancak Stadı'nın tüm takımlara hizmet verememesi nedeniyle İzmir'de yeni stat yapımı için çalışmalar devam ediyor.

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ İzmir Tire başvuru tarihleri!

TOKİ İzmir Tire başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 143 bin 503 TL'den başlayacak.

TOKİ İzmir Tire Evleri alt gelir başvurusu!

Toplamda 2 adet dairenin altgelir grubuna özel satışta olduğu projede taksitler 272 liradan başlıyor. TOKİ İzmir Tire Evleri alt gelir başvurusu 08 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ İzmir Tire başvuru dönemi!

Toplamda 82 adet daireden oluşan projede 3 adet daire satışta. TOKİ İzmir Tire başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ İzmir Kınık 271 konut ihalesi 26 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı İzmir İli Kınık İlçesi'nde 271 adet yeni konut hayata geçirecek. TOKİ İzmir Kınık 271 konut ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

TOKİ'nin İzmir Tire'de alt gelir grubu için hayata geçirdiği projede yer alan 2 adet konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu başvuruları 2016.

TOKİ İzmir Tire başvuruları!

İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ projesinde yer alan 3 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ İzmir Tire başvuruları...

TOKİ İzmir Konak 390 hait inşaatı ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İzmir ili, Konak ilçesi 390 hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Buca'ya cezaevi mi inşa edecek?

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçeden kaldırılması için çalışılan Buca Cezaevi için topun Binali Yıldırım’ın elinde olduğunu belirtti. Buca Cezaevi’nin ilçeden kaldırılması tartışmalarında yeni bir sürece girilecek.

TOKİ İzmir Kınık başvuruları sona erdi!

İzmir Kınık Belediye Başkanlığı ve TOKİ tarafından hayata geçirilen TOKİ İzmir Kınık projesi kapsamında 276 konut satışa çıkarıldı. TOKİ İzmir Kınık başvuruları sona erdi.

TOKİ İzmir Kınık başvuru dönemi yarın sona eriyor!

TOKİ ve İzmir Kınık Belediye Başkanlığı işbirliği kapsamında hayata geçirilen 276 adet konut satışa sunuluyor. Projede konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ İzmir Kınık'ta son başvuru günü 20 Mayıs!

TOKİ İzmir Kınık son başvuru günü 20 Mayıs olarak belirlendi. Başvuru bedellerinin 4 bin liradan başladığı projede ödemelere göre 120 aydan 216 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ İzmir Kınık Konutları'na başvurularda son 1 hafta!

İzmir Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, TOKİ'nin Kınık'ta gerçekleştireceği proje için başvuruların bitmesine son 1 hafta kaldığını açıkladı.

toki izmir stad Haberi

toki izmir stad

İzmir'deki mevcut statlardan Atatürk Stadı'nın fiziksel şartlarının futbol seyrine uygun olmaması, Alsancak Stadı'nın tüm takımlara hizmet verememesi nedeniyle İzmir'de yeni stat yapımı için çalışmalar devam ediyor. 

Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık sürecinde ilk önce Örnekköy'de bir stat yapımı planlanmasına rağmen hem organizasyonun ev sahipliğinin alınamaması hem de stadın yapımının düşünüldüğü araziden dere yatağı geçmesi nedeniyle bu projeden vazgeçildi. Bu süreçte Karşıyaka Spor Kulübü'nün Yalı'daki tesislerinin de olduğu Karşıyaka Stadı ile Göztepe'nin Gürsel Aksel Stadı'nın yerine yeni birer stat yapılması kararlaştırıldı. 


Olay Ankara...