19 / 04 / 2024

toki izmir stadyum

toki izmir stadyum

İzmir Göztepe 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Göztepe ve Karşıyaka stadları için ihaleye çıkacak!

Izmir'de Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılacak statlar için TOKİ'nin Aralık ayı içinde ihaleye çıkılacak. Alsancak Stadı'nın tüm takımlara hizmet verememesi nedeniyle İzmir'de yeni stat yapımı için çalışmalar devam ediyor.

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ İzmir Tire başvuruları!

İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ projesinde yer alan 3 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ İzmir Tire başvuruları...

TOKİ İzmir Konak 390 hait inşaatı ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İzmir ili, Konak ilçesi 390 hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Buca'ya cezaevi mi inşa edecek?

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçeden kaldırılması için çalışılan Buca Cezaevi için topun Binali Yıldırım’ın elinde olduğunu belirtti. Buca Cezaevi’nin ilçeden kaldırılması tartışmalarında yeni bir sürece girilecek.

TOKİ İzmir Kınık başvuruları sona erdi!

İzmir Kınık Belediye Başkanlığı ve TOKİ tarafından hayata geçirilen TOKİ İzmir Kınık projesi kapsamında 276 konut satışa çıkarıldı. TOKİ İzmir Kınık başvuruları sona erdi.

TOKİ İzmir Kınık başvuru dönemi yarın sona eriyor!

TOKİ ve İzmir Kınık Belediye Başkanlığı işbirliği kapsamında hayata geçirilen 276 adet konut satışa sunuluyor. Projede konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ İzmir Kınık'ta son başvuru günü 20 Mayıs!

TOKİ İzmir Kınık son başvuru günü 20 Mayıs olarak belirlendi. Başvuru bedellerinin 4 bin liradan başladığı projede ödemelere göre 120 aydan 216 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ İzmir Kınık Konutları'na başvurularda son 1 hafta!

İzmir Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, TOKİ'nin Kınık'ta gerçekleştireceği proje için başvuruların bitmesine son 1 hafta kaldığını açıkladı.

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru!

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor.

TOKİ İzmir Kınık projesi tanıtıldı!

Kınık'da yapılması planlanan 276 toplu konut projesi, TOKİ yetkilileri, Kınık Kaymakamı Fatih Oktay Sözer, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Kınıklı vatandaşlara tanıtıldı.

TOKİ İzmir Konak 390 hait inşaatı ihalesi 2 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İzmir ili, Konak ilçesi 390 hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 2 Haziran 2016 tarihinde 14:30'da yapılacak.

TOKİ İzmir Kınık satış fiyatları!

Ödemelere göre 180 aydan 240 aya varan vade sağlanan projede 276 adet konut satışa çıkarılıyor. TOKİ İzmir Kınık satış fiyatları 112 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ İzmir Kınık Evleri başvuru işlemleri!

Konut alanlarının 74,82 metrekareden başladığı TOKİ İzmir Kınık projesinde toplamda 276 adet konut satışa çıkarılıyor. TOKİ İzmir Kınık Evleri başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor.

toki izmir stadyum Haberi

toki izmir stadyum

İzmir Göztepe 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale bugün saat 14:00'da gerçekleşecek. 



İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için