18 / 04 / 2024

toki kağıthane arıcılar ihale

toki kağıthane arıcılar ihale

TOKİ Kağıthane Arıcılar Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 13 Temmuz 2017 Perşembe günü yapılacak. Konut ve ticari alanlardan oluşacak projenin inşaatı 40 bin 485 metrekare.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Raks fanlı ısıtıcılar kaç TL, en uygun nereden alınır? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yatay ve dikey kullanılabilen Raks fanlı ısıtıcılar, ergonomik ve hafif yapısıyla her yere taşıma imkanı sunar. Termostatlı ve emniyetli özellikleri ile dikkat çeken Raks fanlı ısıtıcılar, kaç watt, en uygun fiyatla nerede satılıyor? İşte detaylar...

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar!

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar haberimizde yer alıyor. İşte Çamlıvadi fiyatları Arıcılar ve Çamlıvadi proje detayları...

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

toki kağıthane arıcılar ihale Haberi

toki kağıthane arıcılar ihale

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez (Arıcılar) Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 13 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 11:00'de yapılacak.


Kağıthane Arıcılar'da bulunan arsada konutlar, ticaret alanı, cami ve park inşa edilebilecek. Projenin tamamlanma süresi işe başlama tarihinden itibaren 1265 takvim günü olarak açıklandı. 


TOKİ Kağıthane Arıcılar projesinin konut ve ticaret alanının toplam arsa büyüklüğü 22 bin 491 metrekare, emsale esas toplam inşaat alanı ise 40 bin 485 metrekare. Projedeki cami 803 metrekare, park ise 531 metrekare alana sahip olacak. 


Arsa bilgisi

1-) 7755 ada 4 parselde bulunan arsada konut ve ticaret alanı inşa edilecek. 1.80 emsal değeri olan arsanın toplam arsa alanı 11 bin 166 metrekare, emsale esas inşaat alanı 20 bin 100 metrekare.