27 / 04 / 2024

toki kaman kurancılı projesi

toki kaman kurancılı projesi

Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kurancılı Beldesine TOKİ Konutları yapılacağının müjdesini verdi. Milletvekilleri konuyla ilgili ortak bir açıklama yaptı.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ Kaman 224 konut ihalesi 10 Temmuz'da!

Kaman İlçesi’ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan 224 konutun inşaatı 10 Temmuz’da ihale edilecek.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 2 adet konut satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları ne zaman?

Kırşehir'deki TOKİ projelerine destek veriyoruz!

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, Mucur'da, Kırşehir'de, Akpınar'da, Kaman'da ve Çiçekdağı'nda, Akçakent'te ve Kurancılı'daki TOKİ projelerine destek verdiğini açıkladı.

TOKİ Kaman alt gelir fiyat!

TOKİ Kaman alt gelir fiyat listesine göre 82 bin 867 TL'den başlıyor. Toplamda 63 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

Kırşehir Kurancılı'ya TOKİ müjdesi!

Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kurancılı Beldesine TOKİ Konutları yapılacağının müjdesini verdi. Milletvekilleri konuyla ilgili ortak bir açıklama yaptı.

TOKİ Kaman Alt Gelir Evleri fiyatları!

TOKİ Kaman Alt Gelir Evleri fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor ve yükseliyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 63 adet daire satışta.

TOKİ Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları!

TOKİ'nin 63 konutluk Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları..

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvuru işlemleri bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvuru işlemleri bugün başlıyor. 178,34 metrekarelik 2+1 dairenin satışa sunulduğu projede 750,99 TL'lik taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 1 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı'da 1 adet konut satıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı'da 1 adet konut satıyor. Son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 178,34 metrekare büyüklüğe sahip daire yer alıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri satılık!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan projede 747,42 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

toki kaman kurancılı projesi Haberi

toki kaman kurancılı projesi

Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Kurancılı Beldesine TOKİ Konutları yapılacağının müjdesini verdiler.


Konu hakkında ortak bir açıklama yapan Kırşehir Milletvekilleri Mikâil Arslan ile Salih Çetinkaya “Kurancılı Kasabamıza TOKİ konutları yapılması uzun zamandır planladığımız bir yatırımdı. Bu konuda gerekli talebin oluşması ise en önemli şartlardan bir tanesidir. Bu kapsamda TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Kurancılı Kasabamıza sayısı en az 100 adet olacak şekilde konut yapılacak. Bu konuda TOKİ yetkilileri çalışmaları başlattı ve gerekli adımları önümüzde süreçte atacağız. Yapılacak olan konutların Kurancılı için ifade ettiği anlamın farkındayız. Bu yatırım Kurancılı’nın sosyal hayatına enerji ve ekonomisine güç katacaktır. Kurancılı’ya şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştular.



Kırşehir...