19 / 04 / 2024

Kırşehir Kurancılı'ya TOKİ müjdesi!

Kırşehir Kurancılı'ya TOKİ müjdesi!

Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kurancılı Beldesine TOKİ Konutları yapılacağının müjdesini verdi. Milletvekilleri konuyla ilgili ortak bir açıklama yaptı.



Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Kurancılı Beldesine  TOKİ  Konutları yapılacağının müjdesini verdiler.


Konu hakkında ortak bir açıklama yapan Kırşehir Milletvekilleri Mikâil Arslan ile Salih Çetinkaya “Kurancılı Kasabamıza TOKİ konutları yapılması uzun zamandır planladığımız bir yatırımdı. Bu konuda gerekli talebin oluşması ise en önemli şartlardan bir tanesidir. Bu kapsamda TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Kurancılı Kasabamıza sayısı en az 100 adet olacak şekilde konut yapılacak. Bu konuda TOKİ yetkilileri çalışmaları başlattı ve gerekli adımları önümüzde süreçte atacağız. Yapılacak olan konutların Kurancılı için ifade ettiği anlamın farkındayız. Bu yatırım Kurancılı’nın sosyal hayatına enerji ve ekonomisine güç katacaktır. Kurancılı’ya şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştular.



Kırşehir Çiğdem


Geri Dön