18 / 04 / 2024

Kırşehir Kurancılı toplu konut projesi

Kırşehir Kurancılı toplu konut projesi

Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kurancılı Beldesine TOKİ Konutları yapılacağının müjdesini verdi. Milletvekilleri konuyla ilgili ortak bir açıklama yaptı.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 25 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir alt gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Kırşehir'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 253 bin 850 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kırşehir'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 12 milyon 533 bin 593 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kurancılı toplu konut projesi Haberi

Kırşehir Kurancılı toplu konut projesi

Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Kurancılı Beldesine TOKİ Konutları yapılacağının müjdesini verdiler.


Konu hakkında ortak bir açıklama yapan Kırşehir Milletvekilleri Mikâil Arslan ile Salih Çetinkaya “Kurancılı Kasabamıza TOKİ konutları yapılması uzun zamandır planladığımız bir yatırımdı. Bu konuda gerekli talebin oluşması ise en önemli şartlardan bir tanesidir. Bu kapsamda TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Kurancılı Kasabamıza sayısı en az 100 adet olacak şekilde konut yapılacak. Bu konuda TOKİ yetkilileri çalışmaları başlattı ve gerekli adımları önümüzde süreçte atacağız. Yapılacak olan konutların Kurancılı için ifade ettiği anlamın farkındayız. Bu yatırım Kurancılı’nın sosyal hayatına enerji ve ekonomisine güç katacaktır. Kurancılı’ya şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştular.



Kırşehir...