26 / 04 / 2024

toki kampanyası yalova

toki kampanyası yalova

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren Ankara, Yalova, Hatay ve Düzce'de 4 yeni konut kampanyasının satışına başlıyor. Kampanyaların detaylarını öğrenmek için tıklayın!

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesinin ihalesi 8 gün sonra gerçekleştirilecek. Yalova TOKİ projesinde toplam 717 konut bulunuyor.

TOKİ'den Yalova'ya 304 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 yeni konut inşa edecek.

TOKİ kampanyasıyla 11 bin 454 kişi tapusuna kavuştu!

TOKİ'nin, borcunu vadesinden önce ödeyerek tapusunu erken almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına dönük düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyasıyla 13 bini aşkın alıcı yaklaşık 592 milyon TL ödeme yaptı.

TOKİ'den Yalova'ya 130 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yalova'da 130 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ kampanyası ne zaman?

Yaklaşık 175 bin kişinin yararlanabileceği kampanyada yüzde 20 indirim sağlanıyor. Peki TOKİ kampanyası ne zaman?

TOKİ'den Yalova Altınova'ya müjde!

Yalova’nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede vatandaşların en uygun şekilde konut sahibi olması için çalışma yapacaklarını söyledi.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

TOKİ kampanyasına yoğun ilgi gösteriliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği indirim kampanyasının ilk gününde, yaklaşık bin 300 başvuru yapıldı

TOKİ indirim kampanyasına yoğun talep!

TOKİ borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği indirim kampanyasının ilk gününde, yaklaşık bin 300 başvuru yapıldı.

TOKİ indirim kampanyasına Halkbank'tan destek!

Halkbank, TOKİ'ye borçlarını tek seferde ödeyerek yüzde 20 indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut alıcıları için TOKİ İndirim Kampanyası'm başlatıyor. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal konuyla ilgili konuştu...

TOKİ indirim kampanyası başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı indirim kampanyası başladı. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak.

2015 TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları!

2015 TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları kapsamında konut ve işyeri sahipleri faydalanıyor. 12 ay ve daha az vadeye sahip olan projelerin katılamadığı başvuru detayları şu şekilde...

toki kampanyası yalova Haberi

toki kampanyası yalova

1) Ankara: Altındağ'da Gültepe Kentsel Yenileme Projesi çerçevesinde 340 konut. 121 metrekare alanlı konutların fiyatı 88 bin 968 YTL ile 117 bin 416 YTL arasında. Başvurular 17 Eylül ile 5 Ekim tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası şubelerine yapılabilecek.

2) Düzce: Metek toplu konut uygulaması çerçevesinde 1.330 konut. 106 ve 130 metrekare alanlı. Konutların fiyatı 80 bin 588 YTL'den başlıyor ve 126 bin 186 YTL'ye kadar yükseliyor. Başvurular 17 Eylül ile 5 Ekim Tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

3) Hatay: Günyazı'da 252 konut. 145 metrekare alanlı. Fiyatlar 95 bin 8 YTL ile 109 bin 986 YTL arasında. Başvurular 19 Eylül ile 5 Ekim tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası şubelerine yapılabilecek.

4) Yalova: Altgelir grubu için 232...