29 / 03 / 2024

toki karaman konut projesi

toki karaman konut projesi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman’da yapımı devam konut projelerinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Karaman projesinde 45 konut ve 22 dükkan yer alıyor.

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da 45 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Karaman projesi için beklenen müjde geldi! Sadece o ilçeye tam 218 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 218 yeni konut inşa edecek. 

6 soruda TOKİ Karaman Sosyal Konut Projesi 2022! Karaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 Karaman'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Karaman'da konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Karaman başvuru tarihleri açıklandı! Karaman'da yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında 19 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları Pazartesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Karaman Merkez Kırbağı projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Mart'ta başlıyor. 

TOKİ Karaman Merkez'de 317 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi 11 Şubat'ta!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Kırbağı 50 bin konut kuraları çekiliyor! 

TOKİ 50 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilen Karaman Kırbağı 811 konut için hak belirleme kuraları çekiliyor...

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

toki karaman konut projesi Haberi

toki karaman konut projesi

TOKİ Başkanı Turan, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve diğer yetkililerle birlikte ilk olarak Kırbağ Mahallesi 998 konut, camii ve ticaret merkezi ile Organize Sanayi Bölgesi Çalışanları Toplu Konut Projesi kapsamında bulunan 428 konut ve 32 derslikli ilköğretim okulunda incelemelerde bulundu.


Burada oluşturulan örnek daireyi de gezen Turan, “TOKİ Karaman'da örnek teşkil edecek yatırımları hayata geçirdi ve bu yatırımlar artarak devam edecek” dedi.


Belediye Başkanı Çalışkan ise yaptığı açıklamada "TOKİ ve Belediyemiz işbirliğinde Karaman'a toplu konut anlamında önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor. Belediye olarak bu yatırımlara gereken bütün fiziki ve teknik desteği hızlı bir şekilde sağlıyoruz. Her bütçeye uygun TOKİ konutları sayesinde ihtiyacı olan vatandaşlarımız ev sahibi oluyor" dedi.


M. Ergün Turan, daha sonra Doğukışla Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen...