25 / 04 / 2024

toki karaman yatırımları

toki karaman yatırımları

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, TOKİ'nin Karaman'da 2 bin 34 konut inşa ettiğini açıkladı. 

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

Karaman'daki spor yatırımlarında son durum!

Karaman'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Miidürlüğü'nün spor yatırımları arasında yer alan Merkez 2 Bin 500 kişilik Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası'nda çalışmalar devam ediyor.

TOKİ'nin Çorum yatırımları 363 milyon TL'ye ulaştı!

Toplu Konul İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Pati Çoram Milletvekili vc TBMM İdare Amin Salim Uslıfyu ziyaret etti. Çorum'da TOKİ konut yatırımları ele alındı.

Mehmet Ergün Turan: Trabzon TOKİ'den ciddi yatırımlar aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

TOKİ Başkanı Karabel Trabzon yatırımlarını inceledi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Trabzon gezisine katılan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, yatırımları yerinde görmek ve durum değerlendirmesinde bulunmak üzere kentte bazı ziyaretlerde bulundu....

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

toki karaman yatırımları Haberi

toki karaman yatırımları

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman’daki TOKİ yatırımlarıyla ilgili açıklama yaptı. Karamandauyanış'tan Murat Özunal'ın haberine göre; milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada, “2019-2021 yılları arasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilimizde yapımına başlanan 2034 adet konut, 4 cami, 4 adet ticaret merkezi ve bir millet bahçesi olmak üzere projelerin toplam yatırım tutarı 410 Milyon TL' ye ulaşmış olup, 2023 yılına kadar şehrimizin konut, ticarethane ve sosyal alanda her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak 1 Milyar TL' ye ulaşan yatırım hedefliyoruz. 

Karaman'ımıza verdikleri destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvan 'a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

Karaman’da Şubat ayında 141 konut...