23 / 04 / 2024

TOKİ Başkanı Karabel Trabzon yatırımlarını inceledi!

TOKİ Başkanı Karabel Trabzon yatırımlarını inceledi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Trabzon gezisine katılan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, yatırımları yerinde görmek ve durum değerlendirmesinde bulunmak üzere kentte bazı ziyaretlerde bulundu....



TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Trabzon ziyareti kapsamında kentteki  TOKİ  yatırımlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon gezisine katılan TOKİ Başkanı Karabel, yatırımları yerinde görmek ve durum değerlendirmesinde bulunmak üzere kentte bazı ziyaretlerde bulundu.


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile görüşen Başkan Karabel, TOKİ’nin Belediye ile birlikte gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi aldı. Kentsel dönüşüm projelerinde önemli paydaşlardan biri olan Trabzon Belediyesi'nin üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirdiğini kaydeden Karabel, "Belediye ile birlikte sürekli işbirliği içerisinde Trabzon'daki kentsel dönüşüm projelerini hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Ayrıca Trabzon'un önemli vizyon projelerinden biri olan Akyazı Spor Kompleksini de Trabzon Belediyesi paydaşlığında yapıyoruz. Temeli Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla atılan Akyazı Spor Kompleksi Projesi Trabzon'un marka değerine çok büyük katkılar yapacaktır. Trabzon'a desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir." şeklinde konuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu ise, TOKİ ile birlikte Trabzon'da önemli kentsel dönüşüm projelerine imza attıklarını kaydederek, desteklerinden dolayı Karabel'e teşekkür etti. Trabzon'un kentsel dönüşümlerde Türkiye örneği olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Zağnos, Tabakhane, Ayasofya, Çömlekçi ve Narlıbahçe kentsel dönüşümleri hızla devam ediyor. TOKİ başkanımız kentsel dönüşümlerde bizlere büyük destek veriyor. Hep birlikte Trabzon'u geleceğe hazırlıyoruz" ifadelerini kulandı.


Gümrükçüoğlu ve Karabel, Zağnos Vadisi ve Ayasofya kentsel dönüşüm projelerinin yapıldığı alanı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Toki Haber


Geri Dön