28 / 03 / 2024

toki karapınar mahallesi

toki karapınar mahallesi

Karapınar Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarına giden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kurt; "Biz ikinci etapta bu sorunların olmaması için TOKİ'yle görüşüyoruz. " dedi.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

TOKİ’den Konya Karapınar'a ucuz konut! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Karapınar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Karapınar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Karapınar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya KKarapınar sosyal konut projesi...

Konya Karapınar'da belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 20 Temmuz'da!

Konya ili Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karapınar ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 20 Temmuz'da açık artırma usulüyle satıyor. İşte arsanın fiyat ve büyüklük bilgisi...

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021!

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Konya Karapınar orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya Karapınar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat  14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde inşa edilecek 3. etapta planlanan 317 konutun yapımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar'a hükümet konağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar'da hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Konya Karapınar projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

toki karapınar mahallesi Haberi

toki karapınar mahallesi

1092 daireden oluşan Karapınar TOKİ evlerinde yaşayan vatandaşlarla buluşan Başkan Kurt, ulaşımla ilgili sorunların ön planda olduğunu belirterek, "Otobüs hattı isteğiyle ilgili Büyükşehir Beled'ıyesi'ne ulaşırız, müracaat ederiz çözdürmeye gayret ederiz" dedi. 


TOKİ'de büyük sıkıntılar var

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan konutlardaki sıkıntıları bildiğini ifade eden Kurt "Belediyenin yetkisi olan konularda elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Diğer sıkıntılarınızı tıpkı bana anlattığınız gibi TOKİ'ye giderek çözüm aramanız gerekli" diye konuştu. 


Yaya yolu yapılabilir

Hazırladıkları imar planını TOKİ'ye sunacaklarını ifade eden Kurt; "Biz ikinci etapta bu sorunların olmaması için TOKİ'yle görüşüyoruz. Sorunlarınız ikinci etapta çözülecek derlerse olmaz. O burada çözülmeliydi. Vadi içinden yayaların kullanabilmesi için, en azından inşaat başlayana kadar kullanılabilecek bir yaya yolu yapabiliriz" dedi. 


Eskişehir...