18 / 04 / 2024

Kazım Kurt, Karapınar'da TOKİ vatandaşlarıyla bir araya geldi!

Kazım Kurt, Karapınar'da TOKİ vatandaşlarıyla bir araya geldi!

Karapınar Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarına giden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kurt; "Biz ikinci etapta bu sorunların olmaması için TOKİ'yle görüşüyoruz. " dedi.



1092 daireden oluşan Karapınar  TOKİ  evlerinde yaşayan vatandaşlarla buluşan Başkan Kurt, ulaşımla ilgili sorunların ön planda olduğunu belirterek, "Otobüs hattı isteğiyle ilgili Büyükşehir Beled'ıyesi'ne ulaşırız, müracaat ederiz çözdürmeye gayret ederiz" dedi. 


TOKİ'de büyük sıkıntılar var

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan konutlardaki sıkıntıları bildiğini ifade eden Kurt "Belediyenin yetkisi olan konularda elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Diğer sıkıntılarınızı tıpkı bana anlattığınız gibi TOKİ'ye giderek çözüm aramanız gerekli" diye konuştu. 


Yaya yolu yapılabilir

Hazırladıkları imar planını TOKİ'ye sunacaklarını ifade eden Kurt; "Biz ikinci etapta bu sorunların olmaması için TOKİ'yle görüşüyoruz. Sorunlarınız ikinci etapta çözülecek derlerse olmaz. O burada çözülmeliydi. Vadi içinden yayaların kullanabilmesi için, en azından inşaat başlayana kadar kullanılabilecek bir yaya yolu yapabiliriz" dedi. 


Eskişehir Sakarya


Geri Dön