25 / 04 / 2024

Dursun Ay müteahhitlerle bir araya geldi!

Dursun Ay müteahhitlerle bir araya geldi!

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzce’de inşaat yapan müteahhit firma sahipleri ve yapı denetim yetkilileri ile bir araya geldi.



Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzce’de faaliyet gösteren inşaatçılarla görüştü. Düzce Belediyesi'nde yer alan habere göre, İmar Barışı yasası kapsamında vatandaş, müteahhit ve yapı denetim firmaları arasında yaşanan karışıklık ve anlaşmazlık sebebiyle yaşanan olumsuzlukların görüşüldüğü toplantıda Başkan Ay vatandaşların imar barışından faydalanarak eksik olan belgelerini tamamlama konusunda yapı denetim ve müteahhitlerin anlayışlı davranması gerektiğini söyledi.

Her kurumun kendi sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini dile getiren Başkan Ay “Vatandaşların taleplerinde bizi ilgilendiren kısmı titizlikle yerine getirmek için çalışıyoruz. Aynı hassasiyet ve fedakarlığı sizlerden de bekliyoruz. Devletimizin vatandaşlarımıza tanıdığı bu haktan herkesin yararlanmasını diliyoruz. Belediyemiz ile ilgili problem yaşayan işlemlerini yürütemeyen varsa lütfen söylesin gerekeni yapalım. Ancak sizler de vatandaşları mağdur etmeyin. Bu geçişin huzur içinde yapılmasını sağlayalım” şeklinde konuştu.

Yapı denetim ve müteahhit firma yetkilileri de uzun zamandır yaşanan aksamaların çözüme kavuşması için yapılan toplantının çok faydalı olduğunu belirtti. 


Geri Dön