20 / 04 / 2024

odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt

odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt 'Emek. Erenköy, 71 Evler, Yenidoğan Gündoğdu, Gokmeydan. Huzur ve hatla Çankaya mahallelerini de içine katan bir hinterlantla 100 bin kişiye hitap eden bir bölge olacak" dedi.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi için Bakanlık'la görüşüldü!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, göreve gelmelerinin üzerinden geçen 2 yılı değerlendirdi. Kurt, yılan hikayesine dönen Küçük sanayi sitesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüştüğünü ve taleplerini ilettiğini aktardı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Odunpazarı'nda Küçük Sanayi Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Küçük Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile ilgili Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.Kurt, "Edindiğim izlenim AKPliler bunu kabul etmeyecek" dedi.

Kazım Kurt, küçük sanayinin Şubat toplantısında konuşulmasını talep etti!

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde gündem dışı söz alan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, küçük sanayi konusunun ekim ayından beri gündeme gelmemesini eleşirilerek, artık şubat ayında gündeme gelmesini talep etti.

Kazım Kurt, Karapınar'da TOKİ vatandaşlarıyla bir araya geldi!

Karapınar Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarına giden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kurt; "Biz ikinci etapta bu sorunların olmaması için TOKİ'yle görüşüyoruz. " dedi.

Odunpazarı'nda kentsel dönüşüm başlayacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ilçede uzun süredir büyük sorun olan meselelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurt, başta Gündoğdu ve Küçük Sanayinin dönüşümü ve pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Kazım Kurt kimdir?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kimdir? Kazım Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Kurt..

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt Haberi

odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt

100 bin kişiye hitap edecek: Küçük Sanayi Sitesi'ndeki dönüşümle bölgenin gelişme şansı yakalayacağını söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt 'Emek. Erenköy, 71 Evler, Yenidoğsn Gündoğdu, Gokmeydan. Huzur ve hatla Çankaya mahallelerini de içine katan bir hinterlantla 100 bin kişiye hitap eden bir bölge olacak" dedi.



Küçük Sanayi esnafından biri "Dükkânları görüyorsunuz... Ne tuvaleti var, 11e yolu var, 11e müşteriyi ağırlayacak yerimiz var. Sıkıntıdayız. Dükkânlar yetersiz, küçük" derken bir diğeri de "Kapımızın önüne ikinci arabayı çekemiyoruz. Çekersek müşteriyle, komşuyla papaz oluyoruz" cümleleriyle yaşadığı sıkıntıyı dile getiriyor. Bir esnaf da "Altyapı, sokaklar, dükkânlar sorunlu. İleri taraf sorun... İyi bir tarafı kalmadı ki..." diyerek durumu gözler önüne seriyor. 


O bölge ve çevresinin gelişme şansı olacak 

Bölgenin mutlaka değişmesini ve dönüşmesini hedeflediklerini ifade eden Kurt, "400...