23 / 04 / 2024

toki karlıova hastanesi

toki karlıova hastanesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın, daha önce duyurusunu yaptığı Bingöl Solhan ve Karlıova'ya 50'şer yataklı hastane inşaatı ihalelerini kazanan firmalar belli oldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!

Doğu Anadolu'da beklenen 7.2 büyüklüğündeki depremle ilgili uyarılarda bulunan Naci Görür, Hakkari bölgesinde de sıkıntı olabileceğine dikkat çekti. Görür, özellikle Bingöl-Karlıova arasında bir deprem beklediğini ifade etti.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Bingöl depreminde 7 okul hasar gördü!

Bingöl'de depremden etkilenen 7 okulda hasar tespit edildi. Abdulkadir Arslanboğa Karlıova ilçesindeki ağır hasarlı okulun en kısa sürede yıkılacağını belirtti...

Bingöl'de 2 bin 230 yapının 1823'ünde hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Bingöl Karlıova'da yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Bingöl Elmalı'da ağır hasarlı yapılar ikinci depremde tamamen yıkıldı!

Bingöl’de 5.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı Karlıova ilçesinde, dün sabah 5.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Elmalı köyünde ağır hasar alan evler, dünkü depremden sonra tamamen yıkıldı.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

toki karlıova hastanesi Haberi

toki karlıova hastanesi


İhaleleri, muhtelif bedellerle "Göngör İnşaat Sanayi A.Ş." kazandı. Solhan'a 50 yataklı hastane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesi toplam 7 milyon 900 bin YTL, Karlıova'ya 50 yataklı hastane inşaatı için açılan ihale toplam 8 milyon 484 bin YTL bedelle sonuçlandı.


Açık ihale usulü ile 17 Temmuz 2007 tarihinde yapılan ihalelerde söz konusu inşaat işlerinin başlangıç tarihi 21 Ağustos 2007, bitiş tarihi ise 31 Mayıs 2009 olarak belirlendi.


Solhan'a yapılacak 50 yataklı hastane inşaatı ihalesi için toplam 5 firma teklif verdi.


Komisyon bu tekliflerin 4 adedini geçerli saydı.


Karlıova'ya 50 yataklı hastane inşaatı için açılan ihale için ise 3 firma teklif verirken, tüm teklifler geçerli sayıldı.


Söz konusu hastane inşaatları, konvansiyonel kalıp sistemi ile betonarme karkas olarak inşa...